seda_ay Seydaykn benimde bazen oluyordu ve farkettim ki sırt üstü uzaninca oluyor uzun süre kaldiysam sola dönünce hemen duzeliyor
Zeynep0742 Seydaykn 34 .haftadayim. eğer çok ağrın veya farklı bir durum(kanama gibi ) olursa doktoruna söyle canım. Ama onun dışında sadece sertleşiyorsa bir süre sonra geçiyorsa normal.benim de oluyordu şuan sona yaklaştigim için iyice sıklaştı
SuEr_Tu1512 Seydaykn 26 haftalık olucam. 4,5 haftadır aynı şeyi yaşıyorum. Geçen hafta doktora sordum, magnezyuma devam et dedi. Sertleşme, hemen geçiyorsa, kanaman yoksa sorun yok ama kanaman varsa ve sertleşme geçmezse acilden gel dedi
Aleynaa8 Sizdenbirii1 kasılma sen pozisyon değiştirdiğinde normale dönüyor mu uzun sürüyorsa dr gidebilirsin 🙏🙏 bize de haber verrr
Seydaykn Sizdenbirii1 umarım normaldir bende bir endişe etmedim değil yani bu kasılmalar için çok erke. Gibi geldi bana
Seydaykn Aleynaa8 hayır toplanıyor ama böyle balık gibi yüzme kımıldama hareket yok sadece toplanıyor bugün doktor randevum vardı normal di herşey ters bişey demedi doktor bugün öğleden sonra başladı toplanıyor dediğin gibi bir kaç dakika sonra düzeliyor
Aleynaa8 Seydaykn bana da iki kez öyle oldu uyandığımda gördüm hatta ters hareket yaptım diye çok korkmuştum. Düzeldi sonra bir daha da olmadı
Baklavaseverim Seydaykn Aleynaa8 Doktorum günde 5-6 kere kasılma normal fazladı anormal demişti kendinizi yormuş olabilir misiniz kendinizi yormayın bol bol dinlenin sola yatın sola döndüğünüzde kasılma devam etmiyorsa zaten hiç bir problem yoktur yine de içiniz rahat değilse doktorunuza danışın ve mutlaka bol bol su için
S-nur1 Normal kabul ediliyor canım bende 25 haftadayım bebek pozisyonu değiştiriyor veya karın ön duvarına gelip geriliyor orda o anlık bi ağrı oluyor tam dönüp toplanırken sonra sertlik gidiyor anlık olduğu için sancı da devam etmediği için bir sorun yoktur 🌸
Seydaykn SuEr_Tu1512 çok şükür bunlar yok aslında magnezyum düzenlide kullanıyorum aklımda olsun bu dediklerinizi yaşarsam hemen acile giderim
Nur124 Seydaykn kasılma oluyor o canım ağrı olmadığı sürece ve çok sık olmadığı sürece korkmana gerek yok benim 28 haftalıkken başladı şuan 32+2 yım daha da sıklaştı
Kikiriki Nur124 bende 29+2 yim bende de özellikle son ¾ gündür var bir anda karnımda sivriliyor bir yerini sanki çıkarıyor semsert oluyor karnım sonra düzeliyor ama bu akşamları çok sık oluyor :( sizde ağrı yapıyor muydu
pembeayakkabilikiz Seydaykn 20 li haftalardan sonra benımde oyleydı hep sağ tarafımda sertlesırdı toplanırdı orda bı sıkıntı yaşamadım ama 36 haftalık doğdu erken yani siz yınede doktora sorun bence
Seydaykn pembeayakkabilikiz sağlıkla büyüsün yavrucak ❤️ birdahaki randevumda muhakkak soracağım bende
ebruscan Magnezyum takviyesi iyi geliyor. ilerleyen haftalarda biraz daha artmıştı bende sertleşmeler, yalancı kasılmalar olabiliyor. Günde birkaç kere oluyorsa normal demişti doktorum