aybalasmom Eylulaytiss ben de benimle aynı biri var mı diye bakıyordum. 25+4 üz bugün pek az hareket ediyor. Ağrım da vardı acile gittim sadece parol serum taktılar ultrasona bakılmadı. Kadın doğum doktoru yoktu. Aynı şekil devam ederse yarın ya özele ya da yeniden acile gideceğim
Bmelekkk Eylulaytiss bende 30 haftanın içindeyim gündüzleri az oynuyor geceleri daha aktif genelde sizde o şekilde takip edebilirsiniz , çikolata, tatlı, dondurma, karpuz soğuk süt yada su içip sol tarafa uzanıp bekleyebilirsiniz
aybalasmom Eylulaytiss inanın ben de çok endişeliyim. Dürtüklüyorum, şekerli şeyler yiyorum, uzanıyorum. En son yüksek sesle şarkı açtım biraz hareket etti. Yine de yarınki duruma bakacağım. İnşallah sorun yoktur bebeklerimizde. Benim plasenta ön duvarda. Sizinki nasıl? Bir de bu zamanlarda yön değiştiriyorlarmış içeri doğru hareketleri oluyormuş galiba öyle okumuştum. İçimizi rahat tutmak hem bizim hem bebeklerimiz için çok önemli
Tazeanne0641 Benimde bi gün etmedi diğer gün etti.. tatlı birşeyler yiyin düz yatın. Sağa sola dönün elbet hareket ettiğini göreceksiniz
Eylulaytiss Bakalım yarın tekrar buraya yazarım çok hafif haraket etti daha hareketliydi normalde o yüzden korku oldu icimde teşekkürler
Ozbn24 Bende 25+2 yim 3 gündür bende de aynı durum var haraket var sanki ama bir anda duruldu. Daha önce de olmuştu plesentanın arkasına geçmiş haraket etmiş vs denilmişti. Fetal doppler ile kalp atışını dinliyorum bulabildiğimce duydum kalbini ama içim rahat etmedi. Sağ kasığımda da ağrım var yarına randevu aldım umarım birşey yoktur.