hayirlisi06 birmayismasali evet annesi de o sureden etkilenip koydu Rabbim sana kırılmadı darılmadi diye içinde bir ayet vardı
hd_d birmayismasali benim görümcemin oğlu nun ismi aksine bende hiç kizlarda duymadım erkeklere ayrı bir yakışıyor erkek duydum yani
hd_d birmayismasali ayyy hemde nasıl sakin efendi zekii yakışıklı aklına gelebilecek hersey çok mantıklı konuşur çocuğun masallahi var yanjj😅
ikimelekannesi___ birmayismasali bence kız canım bende duha koyucam sadece tek mi koysam yanına Sahra inci veya mihri ismini de eklemek istiyorum o konuda kararsızım tek mi olmalı çift mi ama kıza daha uygun bence
birmayismasali ikimelekannesi___ duha tek başına bence erkek ismi gibi ya söyleyiş tarzı biraz daha kaba sanki. Eğer kıza koyulacaksa yanına bence kesin ikinci isim koyun. Duha arya Duha parla Duha inci vs olabilirrrrr💕💕
ikimelekannesi___ birmayismasali arya ve parla da listemde vardı açıkçası eleye eleye birazda diğer kızımın ismine uyumlu olsun diye diğer seçenekleri yazmıştım muhtemelen inci de koyucam ama 🙂↕️🥳🥰
seyma0661 birmayismasali daha duymadım da ilkokulda erkek arkadaşımın adı duhan’dı çok dikkatimi çekmişti o zamanlarda bile
Burnosunn_annesi birmayismasali bence erkek ama kızlara bırakan oluyormuş benimde oğlumun ismi Duha Kur’an’da geçen en güzel surelerden bir tanesi 🥰 benim için manevi anlamı çok büyük♥️ surenin iniş şekli çok etkilemişti beni
pembeayakkabilikiz birmayismasali bana erkek ısmı gıbı geldı bı ogrencım vardı adı Deha idi ordan çağrıştırmış olabılır.