Esraa2112 27 haftalığım Bugün kanamam var diye gittim bir kere oldu kanama geçti ama pragestan verdi enfeksiyondanmış galiba kullanan gebeler acaab kaçıncı haftandasınız erken doğum yapan yoktur inşallah kullanıp veya benim gibi olan oldumu içim içimi yiyor
gizemgul_1 Esraa2112 12.haftada olmuştu kanamam progestan kullanmaya devam ediyorum 30+4 deyiz. Kendinizi çok yormamaya çalışın sorun olacağını düşünmüyorum
AyenYavuz Esraa2112 benimde 1 kere kanamam geldi idrar ile beraber 5 gun hapı kullandım 35. Haftadaydık bıraktırdı sonra sımdı 38 haftayız
emirmom Esraa2112 10 haftalik bugün bir anda adet kanaması gibi kanamam oldu doktor sabah akşam fitil şeklinde kullan dedi kanaman olursa ağızdan al dedi ama baş dönmesi yapıyormuş sanırım henüz içmedim kanamam da devam ediyor umarım biran önce geçer ilerki haftalara sarkmaz
Esraa2112 emirmom ilk hapta bana baya bi baş dönmesi yaptı ama tatlı baş dönmesiydi diyeyim bende de hafif kanama var hasta olacak gibi ağrıda var donaxly verdi birde hop oturup hop kalkıyorum allahın izniyle sağ salim vakti geldiğinde kucağıma alırız inşallah