denizceylann Referans degeri 0,50 - 5,0 lU/L Deger 0,040 LU/L Kan verdim bu cıkmış kızlar hamilemiyim
heku denizceylann denizceylann benim de mayıs ayında karnımda ağrılar vardı daha reglime 10 gün vardı gebelik de istediğimden kan tahlili verdim böyle bir şey çıkmıstı doktor gebe değilsin dedi tahlilden 1 gün sonra regl oldum o da son reglim oldu su an 10 haftalık hamileyim seninki de böyle olur mu bilmem ama anlatmak istedimmm
Esnsntrk denizceylann değer 5 olacak. Hastanelerin referans aralığı değişiyor zaten bazıları onun üzerine kabul ediyor bazıları 5. Ama 5 ve üzeri şüpheli gebelik 25 ve üzeri kesin gebe demek genelde ama 5 de sayılıyor tabii
Birbebekannesi-0102 Çok net değil varsa bile erkem olduğundan gözükmeyebilir ya da silik çıkabilir eczaneden erken cıkan testlerden almanı tavsiye ederim en net sonuç kan testidir
sizdenbiriyim Esnsntrk ben bugün verdim genelde de illa bir hafta gecikir âdet döngüm gecikmesini beklemeden bugün tam 1 ay oldu verdim 28 hazirandı bat 2,0 çıktı sizce tekrar yapmalı mıyım test yoksa yok mu
heku denizceylann doktor bana su an çok erken takipte kal 10 gün sonra gel demişti regl olmussun sen diyince moralim bozulmustu takip etmedim istersen takip edebilirsin