Burcubby Cglcnc ben ilaç olarak lierac kullanıyorum. Tabi onun yanında kakao yağı, Hindistan cevizi yağı, vazelin, bebe yağı ne bulursam sürüyorum 😂
Gulay123 Cglcnc ne sürersen sür annende ablanda varsa sende de olur boşuna para saçma kremlere 👍🏻Ben kendim şahsen test ettim bu durumu 😂
Happyyhamiiss Cglcnc uni mom çatlak yağını kullanıyorum sprey şeklinde gayet memnunum 18*2 yiz çok şükür şimdilik hiçbir şey olmadı umarım bundan sonra da olmaz
Rabiaeser Moralim bu konuda çok bozuk kullanmadım ilk başlarda çatlak kremleri şimdi çok pişmanım bacagımda çatlaklar oluşmaya başlamış ben göbekte beklerken bacagımda oluşmuş göbegime krem sürüyordum ama bacaklarıma sürmüyordum bu zayıflığımdan olsa gerek benim oralar kilo aldıkça çatladı deme ki😢😔😔😔😔
edashh Rabiaeser zayıflarda oluyor heralde benim de basende olmuş hiç sürmüyodum çok pişmanımm🤦🏻♀️ alttan aldım kilo o yüzden heralde
edashh Rabiaeser ama allahtan önceden çaresi yoktu şimdi doğumdan 1 sene sonra yapılıyor %80 görüntü gidiyor 😁😁😁 yaptırırım artık napim😀
Cglcnc Ben 11. Haftadayım uni babynin yağını kullanıyorum ama cildim çok kuru olduğu için beş dakika içinde vücuduma hiçbir şey sürmemiş gibi oluyor o yüzden doğal yağlar kullanmayı düşünüyorum. Sizinde önerilerinizi almak istedim teşekkür ederm 😘
Rabiaeser Cglcnc doktorun tavsiye ettiği kremi al mutlaka sür derim digerleri boş keşke bende alsaydım ve tekrar almayı düşünüyorum çok fazla çatlak oluşmadan
edashh Rabiaeser bak bi buna şok olucaksın #striort internetten öncesine sonrasına bak sadece doğumdan sonra hemen yapılamıyor ama 11 ay sonra yaptırıcam ben kız arkadaşıma
Rabiaeser Gulay123 Zayıfım acaba ondan mı bu bilmiyorum bir alakası var mıdır fikrim yok göbekte fazla yok ama basenlerden aldım ve bacagımın alt kısımlark çatlak buda çok sinir bozucu bişey esmetim iyice güneşten esmerleşsem gecer mi acaba bu izler😏😏😏
Naze2005 edashh striot annem 3 seans yaptırdı zaten 3 seanstan fazla yapılmıyo ama maalesef hiç bi faydasını görmedi
Basakaya FREI ÖL kullandim 15. Haftadan itibaren. Surmedigim gun olmadi diyebilirim. 36+2 çatlak yok. Ama olabilirim her an son haftalar belli oluyormus canım. Nasilsa çatlayacağım deme mutlaka krem yag sur nemlendir. 5 çatlayacagina 1 çatlarsın. Mutlaka faydasini görürsün
edashh Naze2005 işte uzman önemli burda zaten bende estetisyenim kız arkadaşlarım yapıyor çok iyi 80 gidiyor