Powerpuff23 Bursa doruk hastanesinde sezaryen yada normal doğum olupta memnun kalan var mı ve eşler doğumhaneye girebiliyor mu?
asey232_ Powerpuff23 şunu o kadar çok istiyorum ki anlatamam sana sezeryanım olucak biri yıldırım doruk diğeri çekirge doruk şuanki nilüfer doruk ama diğer ikisinde alınmadı bundada gene şansımı denicem inş alırlar
ssnur Dığum yapmadım ama o hstaneye gidiyorum nilüfer, doğum fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla giriyor eşler
meteniinannesi ssnur Ben doktoruma sordum normal doğumda girebiliyor muş, sezaryende kabul etmiyorlar mış
asey232_ meteniinannesi evet canım bugün bende konuştum banada öyle dedi sterilize ortam dedi olmuyo dedi başka hastanelerin aldıgını söyledim benlik olan birşey değil yönetim dedi
meteniinannesi asey232_ Benim iki seçeneğim var doktorumun sunduğu hastane olarak biri doruk biri medicana. Medicana normal doğumda alıyor muş eşi
meteniinannesi gebebirhem Benim doktorum Neriman Çelik. Kliniği var oraya gidiyorum iki hastaneyle anlaşmalı biri doruk biri medicana
gebebirhem asey232_ İlk gebeliğimde bende bir süre ona takipliydim. Şu an farklı doktora geçtim memnun musunuz acaba
meteniinannesi asey232_ Sezaryenden bende çok korkuyorum mecbur kalırsam eşimi yanımda görmek isterim çünkü kan bile vermeye korkan biriyim
asey232_ meteniinannesi benim 3 sezeryanım canlı canlı kesildikten sonra varya şuan ayaklarım titriyo inanki bi yerim agırsa eğer sesim çikmiyor artık o denli oldum buna nazaren görüyorum bazen eşler gırıyo sezeryanda olsa yanında oturup elini tutuyo bende öyle destek istedim ama olmadı