Akseec 19 haziranda ameliyat oldum diren yeri dahil 4 yerden kesiğim vardı 4 tane miyom alındı doktor 2 ay korunma önerdi siz oldunuz mu kaç ay korundunuz ve ne zaman hamile kaldınız?
Sarimmsi Akseec aynı gün ameliyat olmuşuz bende kapalı miyom ameliyatı oldum biri 5 cm , 4 tanede 1 cm miyom alındı bana 6 ay süre verdi 2 ay görünce şaşırdım şuan neye göre söylüyolar acaba
Mrvklnc Akseec ben de açık oldum bize ilişki 2 ay hep yasaktı sadece o süreden sonra hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu kimyasaldan da 2 ay sonra tekrar hamile kaldım kızım oldu🌸
Akseec Sarimmsi bazen kazıma ile alınıyormuş miyomlar o yüzden geç iyileşebiliyormuş bende öyle birşey yapılmamış geçenlerde ilk ay kontrolüme gittm hatta doktor çiçek gibisin dedi 🥰 size de geçmiş olsun kusura bakmayın çok girmediğim için yeni gördüm mesajınızı.
betulco Selamlar Miyom ameliyatı nasıl yapıldı zamanı geçmiş müsaitseniz detay verir misiniz hastanede bir gece yatırıyorlarmı bu pazar yatış verdiler pazartesi ameliyat dediler ama detaylı bilgi vermediler kapalı açık artık nasıl olucaksa