Emelcannn cizgilidefter prodoctor ile öğrendim hamileliğimi adetime 1 gün varken silik çizgi ile öğrendim çok erken gebelikleri bile gösteriyor trendyoldan çoklu olarak almıştım tavsiye ederim
Birhilal cizgilidefter ben de awoxla öğrendim henüz çok çok yeniydi ertesi sabah kan verdim betam 15 çıktı hatta o kadar yeni yani 😅 awox bence ya hem uygun hem de varsa bebiş işini görür bence 😊 eklemeyi unutmuşum reglime 3 gün kala öğrendim.
Nibozog cizgilidefter ben Birgebeningünlüğü ile öğrendim ovulasyon ve sperm hızlandırıcı ile 1.5 yıl sonra ilk ayda mücizemi öğrendim ❤️
Burcugorkemm İyiyi bilmiyorumda kötüyü söyleyebilirim early erken gebelik testi net sekilde pozitif verdi sevindik ama ertesi gün regl oldum 🥲
imraniko cizgilidefter bence ptodictor pahalı olan değil hemen her eczanede bulunun dışı mor renkli olan en kötüsü freely kaç kez yalanvı pozitifle hüsrana uğradım
Nur_58 cizgilidefter clear blue dijital olan Bence en güvenilir olanı bu. Regliniz geçmese bile doğru sonucu veriyor.
Nur_58 bellaaaa ona kıyasla yine vardır illa ki bence dijital testler genel olarak güvenilir geliyor sebebini bilmiyorum belki psikolojik 😅