Gokcin Aleynanaz benim gece belimden kasıklarıma vuran ağrı oldu ilk gebeliğin de canım geldi gitti geldi gitti. Sabah 7 buçukta nişanım gelmişti bunda nasıl olucak bakalım bekliyorum belimden kasıklarıma vuran ağrı oluyor ama daha birşey yok 40+2 deyim
aslhnkrts9 Aleynanaz kaburgalarım çok agrımıştı benim bi de sürekli tuvalete gidiyordum yatakta dönerkenki halimden bile canım acıyodu ertesi gün muayene olurken nişanım gelmişti
G3434 Aleynanaz Benim doğumdan bir gün önce nişanım gelmişti. Gece sancılarım başladı sabaha karşı sıklaşınca hastaneye gittik. Öğlende doğurdum çok şükür. Bakalım şimdi ki doğumum nasıl olacak 🤷🏼♀️
Seelinimo Gokcin ya benim belim ve kasıklarıma ağrılar giriyor ama belim ve karnım genel olarak ağrıdığı için anlamam diye tedirginim
Gokcin Eso-67 cumartesi 41 hafta oluyorum banada öyle dedi canım 41 den sonra bekletmiyoruz dedi cuma gidicem bakalım normalde bugün gel dedi gitmedim sancım felan yok nstye bağlayıp gönderecekler
hillykskd Aleynanaz regl olmakla aynı ağrıyı yaşamıştım hatta 9 ay regl olmadığım içni özlemişim bu ağrıyı demiştim😂 2 gün kadar sürdü ara ara kana 2. Günde dogum yaptım
G3434 akmammedova merhaba. Pembe kahverengi ve kanlı akıntı oluyor. Benimki kahverengi kanlı akıntı şeklindeydi.