sinemmss Yemek yapmayı düşünenlerede öneri olsunn🥰 Kremalı tavuk makarna ayran salata 🥗 tavuk dünyasına kaçtım bugün sizler ne yemek yaptınız?
2melekannesi_ sinemmss bizde de domatesli fesleğenli makarna, kabak yemeği, yoğurt ya da cacık yaparım😅
Deleted33000 sinemmss doğum yaptım ama hala tavuk yiyesim gelmiyor bende heralde salçalı makarna yaparım misafirim vardı bisuru şey kaldı onları da yeriz sarma pasta filan
Briahll Deleted33000 Ay bende 20. Haftama giricem tavuk yiyemiyorum doğumdan sonra da mı devam ediyor bu durum üzdüü🥲 normalde çok severdim tavuğu ama tavuk döner bile yiyemiyorum.
sevgidolubiranne Deleted33000 bende hamile kaldıktan sonra tiksindim doğurduktan sonra da yiyebilecek olduğumu sanmıyorum
Deleted33000 Briahll ay hele tavuk döner çocuklara yaptığımda kokusundan o gün yemek yiyemezdim kusmaktan doğumdan sonra sürekli devam etmiyor bı sure sonra geçiyor korkma kız ama eski iştahla yemiyorsun sadece
sevgidolubiranne Deleted33000 anlayabiliyorum inan ki normalde en sevdiğim şeylerden di görmek bile istemiyorum 😆
Deleted33000 sevgidolubiranne evet ya neden öyle oluyor ki ben eskiden de pek sevmezdim sadece fırında severdim artık adını duymak istemiyorum
Annelikyolundabiri sinemmss tarhana çorbası, karnabahar kızartma, zeytinyağlı taze fasulye , üzümlü kek 🍰
teachermomyy23 sinemmss erişteli nohut çorbası patlıcan kebabı bulgurpilavı cacık.normalde çorba yapmam bu sıcakta ama canım çok çekti 😅
sevgidolubiranne Deleted33000 hiçbir fikrim yok inan ki zaten çokta gerekli değil bana göre onu yemek
Visneli1so-s sinemmss valla annem dolma yapmıştı gönderdi babamla sabah ,kayinvalidemde dolma yapmış o da gönderim dedi az gönder dedim annemde göndermiş die ,kocama diomki herkes kendi annesinin yemeğini yesin 😂
Sila41_ sinemmss etli nohut pilav yaptım yanına salata yada cacık yapmak istiyorum ama temizliğe girdim 37 haftalığım hiç gücün kalmadı daha temizliğim bile bitmedi, katlanacak birsepet çamaşırım, ütüm, yerleri silmem tuvalet banyo kaldı😥😭