kubracyln Kızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz ? Ve kaçıncı haftaya haftaya kadar kullandınız acaba
Minikcivciviimm Diofol kullaniyorum gebelikten 3 ay once başladım şu an 8+5 haftalik hamileyim hala diofol içiyorum doktor önermişti
ysmn08 kubracyln ocean methy folat ı kullanıyorum yeni yeni kese oluşmaya başlamış folik asite de bugün başladım
Azlpp kubracyln Z-fol 14. Haftaya giriyorum hala kullanıyorum dr elimde var diye kullanabilirsin bitene kadar dedi
ysmn08 kubracyln bugün kontrole gittim bende yeni yeni olusuyor dedi doktor hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
Civcivim33 kubracyln elenatal 1 tavsiye ederim gebelik öncesi 3 ay içtim hemen gebe kaldım şimdi elenatal 2 kullanıyorum içerisinde bı çok vitamin mineral var 👍🏻
kubracyln Civcivim33 gebelik öncesi bende 1 den iki kutu bitirdim eşim şimdi ocean almış üç kutu onları iade edip yine elenatal alıcam sanırım
ikincianneolmayolundaa Civcivim33 elenatal 2 kullaniyorum bende 13 . haftadan sonra kullaniliyormus diye okudum doğru mu
Civcivim33 ikincianneolmayolundaa hiç bir fikrim yok doktorum bana direkt bunu verdi 🤷🏻♀️ 1 kullandım dedim çok iyi dedi 2 ye geçtik
minkmom_25 kubracyln folidoce. Gebelik öncesinde epey kullandım sonradan gebelikte ilk 12 hafta kullandım