bayatlamayankurabiye Merhaba. Benim oğlum da 32+4’te doğdu. 5 gündür küvözde. İki gündür bağırsaklarındaki enfeksiyondan dolayı beslemeyi kestiler. Bu durumu yaşayan var mı?
Glsn1 bayatlamayankurabiye evet benim kızım da bir kaç gün beslenmesini kesmişlerdi antibiyotik tedavisi uyguluyorlar muhtemelen enfeksiyon için
bayatlamayankurabiye Glsn1 Bugün 12. gündeyiz. İki gündür anne sütüyle beslemeye başladılar. İnşallah bir daha enfeksiyon durumu yaşamayız. Süreci uzatıyor maalesef.
bayatlamayankurabiye Glsn1 Besleme yapılması için ağzından verilen incecik bir boru var sadece. Onu kastediyorsunuz sanırım. Göbeğinde bir şey yok çünkü.
Glsn1 bayatlamayankurabiye bu güzel bişey çünkü göbeğinde sonda olsaydı o riskli enfeksiyona çok açık oluyor bizim ilk zamanlar vardı sonra şükür çıkarttılar bi sıkıntı olmadan
Glsn1 bayatlamayankurabiye bence siz çok uzun kalmazsınız doğum haftası iyi bence inşallah biran önce kavuşun
bayatlamayankurabiye Glsn1 İnşallah. Sağlıklı olsun da bir süre daha hastanede kalsa da olur diyoruz ama bu düşüncem 5 dakika sürüyor. Sonra oradan alıp hemen eve getirmek istiyorum 🥹
Glsn1 bayatlamayankurabiye çok iyi anlıyorum günler bana ızdırap gibi geçiyor tek tesellim yaşıyor olması
Mybabyyyyy1 bayatlamayankurabiye benimde bebeğim bagırsak enfeksiyonu geçirdim beslemesi kesildi vs antibiyotik kullanıldı çok şükür düzelmişti ve beslenmeye başlayıp tolere edebiliyor diyorsa doktorunuz korkma düzelmiş bagırsakları demektir
bayatlamayankurabiye Mybabyyyyy1 Çok şükür birkaç gündür anne sütü ile beslemeye başladılar. Kilo alımı güzel. Araya bir sıkıntı girmezse minimum 10 günde çıkarırız dedi doktor 🥹🧿