Tazeanne2016 Merhaba ben Pembe mavi takipliyim orası Genox firması ile çalışıyor , şubat ayında 12-13 bin civarında ödeme yapmıştık
Tazeanne2016 Gozde42 başka postlarda yazmışlardı hatta telefon numarası vermişlerdi, isterseniz yeni başlık altında yazın şehir olarak da Eskişehir i etiketlerseniz daha kolay bulunabilir
Tazeanne2016 yagizinannesii hastane ile görüştük sezeryan 69 bin vajinal doğum 75 bin dediler , siz de mi orda takiplisiniz
yagizinannesii Tazeanne2016 evet bende 5 gün önce doğum paketi aldım. Bana doğum 77bin dediler. Normal yada sezeryan farketmiyordu 4 yıl önce Pembemavi’de doğum yapmıştım.
Tazeanne2016 yagizinannesii bizim zamanımız az kaldı eylül başında gelecek inşallah bebeğimiz , sizin biraz daha zamanınız varsa büyük ihtimalle değişecektir , sağlıkla gelsinler inşallah 🌸
yagizinannesii Tazeanne2016 sağlıkla gelsinler inşallah. Bizde ocakta zam geleceği için doğum paketi alalım dedik. Daha uyguna geldi bu şekilde.
Tazeanne2016 yagizinannesii anladım özel sigortamız vardı bizim, muayeneler ordan düştü o yüzden paket almadık