senem0987 Kızlar sanırım ucu kırılmış deliğe oturmuyor doğal olarak böyle olması gerekmiyor diye düşünüyorum sizde korbel çöp kovası varsa böyle mi olması gerekiyor yoksa kırık mı ürün e bebek mağazasına gidip iade edebiliyor muyum yoksa kargoyla uygulamadan mı iade etmem gerek
Naazli senem0987 benimki tam oturuyor canım oturmazsa kapanıp açılmasında sıkıntı olur diye düşünüyorum. İade yada değişim yap bence
Yagmurbuse senem0987 kırık ürün canım aynı üründen bana da böyle yolladılar kırıktı geri gönderdim bende
Reyhan_ma senem0987 geçen bende aldım bundan aynı şekilde kırık geldi o kapak kapanmıyordu. Mağazadan iade veya değişim yapmıyorlarmış iadeyi de kargo ile geri alıyorlar. E bebek indirimli diye böyle kırık defolu şeyleri satmaya başladı heralde artık.
senem0987 Naazli ürünü indirimde yakalamıştım 1000 tl den 800 e inmişti şimdi iade edicem 😂😂 bi daha ne zaman indirime girecek Allah bilir
senem0987 Reyhan_ma sanırım gidip mağazadan görüp kendim öyle alacağım eşim sabah PTT’den gönderecek iadeyi
senem0987 dilaradoyan salak gibi değişim yap yerine iade et butonuna bastım iade oluşturdum artık sonra alırım parası yatınca