ozlem7090 zeynepsena01 silik çizgi ile öğrendim canım bende erken gebelik testinde. Kan ver hemen daha net sonuç alırsın , ama burda var gibi 🌸 insallan güzel haberler alırsın
Mutlu_Bir_Anne3 zeynepsena01 Tebrikler, hamilesiniz 🌸🙏🏻 Kan testi verin beta takibi için. Sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻
rvsss zeynepsena01 hamilesin bence kimyasal gebelik vs olsa bu kadar net olmazdı hayırlı olsun inşallah
nuriyegcl Evett hamilesinizz 🥹💖 bende silik şekilde öğrendim kan verin daha net sonuç alırsınız bazen testlerde yalancı pozitif yada kuruma çizgisi olabiliyor 🌸
Aysinnn zeynepsena01 kan verip netlestirin bazı testler yalancı pozitif verebiliyor teste göre pozitif görünüyor
minikpanda0_ zeynepsena01 benim de böyle çıkmıştı kan verdiğimde 356 çıktı, 17+3’üm şu an 🌸 hayırlı olsun 🩷
Aysinnn zeynepsena01 bazı test markaları güvenilir değil mesela pozitif çizgi çıkıyor kan verince kanda negatif çıkıyor yani yalancı pozitif vermiş oluyor test
Aysinnn zeynepsena01 kullandığınız testin yalancı pozitif verdiğini duymadım. artımed nimo days doctor gibi markalarda genellikle yalancı pozitif oluyor markayi o nedenle sormuştum size
kayrosmom zeynepsena01 2 gün sonra sabah ilk idrarla testi tekrarlamanı tavsiye ederim ama %80 hamilesin 🥳🥳
nuriyegcl zeynepsena01 Benimde bu şekildeydi o gün kan verdim betam 91 çıkmıştı silik olunca %90 ihtimalle gebelik oluyor
Gokcenur_3131 zeynepsena01 affedersiniz ailen mi rıskini verecek bebeğin bu nasıl bişey sen ol sun demediniz cenap Allah vermiş