ezgali Merhaba arkadaşlar. 38+5 günlük hamileyim. Herhangi bir sancı duymuyorum, nişan Vs. Gelmedi. Fakat bugün akşam saatlerinden beri bebeğimin hareketleri çok arttı ve bulunduğu yeri yırtacak gibi genleşiyor, sertleşiyor ve ciddi anlamda toplanıyor. Bu konuda bir fikriniz var mıdır, doğum belirtisi olabilir mi?
ozgeya ezgali Bahsettiğiniz şey kasılmaları işaret ediyor,bu da doğum belirtileri arasında.Benim de ne nişanım ne suyum geldi ne de önceden sancım vardı.Bir anda sancım başladı ve doğum yaptım.Son günlerde bahsettiğiniz gibi kasılmalar oluyor.
Mrvkoz ezgali ahnı belirtiler bndede var bnde 37+5 im hatta kontrolum vardı doktoruma da bahsettim artık yeri daraldı doğal olarak dedi 😊 ben geceleri karnım yırtılacak gibi hissediyorum vallahi
ezgali ozgeya çok teşekkür ederim. Dilerim artık doğum belirtileridir. Suyum da fazla imiş. Hiç belirti olmayınca gelmeyeceğini düşünmeye başlamıştım ☺️
Mrvkoz ezgali inşallah inşallah bende o muhteşem günü iple çekiyorum 🥰 gerçi paşamıZın keyfi ne zaman gelir bilemem 😂