Nevagibi Kizlar korunmasiz iliski olduktan sonra ertesi gün gelen yumurta aki kivaminda akinti sperm midir yumurtlamanin yaklastigini mi gösterir emin olamadım sabah ovülasyon testi yaptım pik degildi
Aysinnn Nevagibi rengi şeffaf ise yumurtlama akintisidir ovulasyon testiyle takip edin yumurtlama donemindeyseniz
adatuna nisan30_ ilişki olmasa da yumurtlamq zamanı geliyor canım o yumurtlama akıntısı deniyor sperm değil :)))
Nevagibi Aysinnn renksizdi ayni yumurta aki gibiydi, pcos olduğum icin yumurtlamam düzensiz olabilir adetimin 12.gunu sanırım bi test daha yapmam gerekiyor ki emin olayım
Aysinnn Nevagibi teste devam edin ben mesela o akıntıdan 3 gün sonra yumurtlama görüyorum testle takip edin yumurtlama akıntısı bence
Nevagibi Aysinnn evet devam edicem inşallah kısa zamanda görürüm zaman geçtikçe sabırsızlanıyor insan
Nevagibi Nevagibi @Aysinnn @Gkcgkc @nisan30_ ay kızlar baksanıza ikiside bugün yaptım yakın zamanda pik olur mu acaba
sonumudum Nevagibi yaklaşmış ama pik değil c ile aynı olacak veya T cizgisi daha mor olacak Cden fazla yani
babymom2026 Nevagibi pik degil canim ben mesela 5 6 gün sonra yasadim pik nerden baksan 1 haftadır akintim hep geldi hatta yumurtlama oldu bu seferde seffaf gelmeye başladı veya krem kıvamında normalmiş bu sekilde gelmesi bence ama gordugum kadarıyla az kalmış gibi duruyor yumurtlamaya
Aysinnn Nevagibi testleri her gün aynı saatte yapmaya çalışın ilk idrarla yapmayın tercihen ikinci idrarla 2 saat su tuketimini azaltın usttekiler yeniyse en alttakine göre bı tık koyulaşma olmuş devam edin her gün koyulasmayi başlar
Nevagibi Aysinnn evet 2. İdrarla yapmaya çalışıyorum keten tohumu ve inositol kullanıyorum galiba erken yumurtlama olucak bu ay yani inşallah öyle olur 🥲