prettylittlebaby İkili test yaptırıp yaptırmamakta çok kararsızım, sizler yaptırdınız mı düşünceleriniz nedir?
Mutlu_Bir_Anne3 prettylittlebaby Doktorunuz ne önerdi? Benimki önce Fetal sonra bakarız gerekliyse ikili dedi. Fetal yaptıracak mısınız?
1kovakizi prettylittlebaby ben de yaptırmaktan korkuyordum ama doktorum kesin bir şekilde istedi mecbur yaptırdım çok şükür sıkıntı çıkmadı ama bana göre gereksiz bi test
prettylittlebaby Mutlu_Bir_Anne3 kusura bakmayın daha yeni görüyorum. Ben yaptırmasaydım da içimde kalacaktı. Direkt fetal mi yaptırsam diye de düşündüm ama önce ikili yaptırıp risk yüksek çıkarsa fetal dna yaptırmak maddi açıdan daha mantıklı geldi. Şükür risk çıkmadı ama bir daha olsa yaptırır mıyım emin değilim..
prettylittlebaby 1kovakizi kusura bakmayın daha yeni görüyorum. Ben yaptırmasaydım da içimde kalacaktı. Direkt fetal mi yaptırsam diye de düşündüm ama önce ikili yaptırıp risk yüksek çıkarsa fetal dna yaptırmak maddi açıdan daha mantıklı geldi. Şükür risk çıkmadı ama bir daha olsa yaptırır mıyım emin değilim..
Mutlu_Bir_Anne3 prettylittlebaby Geçmiş olsun 🙏🏻 çok şükür sorun çıkmadı. Biz Fetal yaptırdık çok şükür sonuçlar iyi o yüzden doktorumuz ikiliye gerek görmedi. 18.haftadan sonra detaylı bakılacak sadece. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağ salim alalım kucağımıza 🙏🏻🌸
prettylittlebaby Mutlu_Bir_Anne3 ohh çok şükür maşallah size de geçmiş olsun, çok sevindim sizin adınıza.. amin inşallah sağlıkla gelsinler 🤍