Kubracelik_ Merhaba kızlar, ikinci hamileliğim ve ağustosda doğumum var nasipse. Esenler Avicenna hastanedinde Sertan hocaya gittim muayenelerde ama doğum yaklaşınca bi emin olamadım. Sertan hocada veya bu hastanede doğum yapan var mı?
Kubrakaya34 Kubracelik_ neden emin olamadin sezeryan mi olacaksın bende oraya hatta Sertan beye gitmeyi düşünüyorum şuan 31+2yim ilk doğumum sezeryandı
Kubrakaya34 Kubracelik_ sezeryan doğumda kaç haftalıkken alıyor mesela konuştun mu hiç doğumla ilgili
kayrosmom Kubracelik_ avicenna mimli bir hastane bebek çetesinin bir kolunun orda olduğunu duymuştum dikkat edin
Kubracelik_ Kubrakaya34 evet sezeryan olacağım. Biraz rahat bi dr gibi geldi tam emin olamadım yani memnun kalmadığım bir şey yok aslında ama çok da güvenemedim açıkçası. Sorduğum şeylere cevap veriyor sadece onun dışında genel bilgiler. Ağustosun 21 i gibi muhtemelen dedi doğum için cuma gideceğim o zaman net tarih verecek sanırım.
Kubrakaya34 Kubracelik_ ben hiç gitmedim bilmiyorum tabide doğurdum doguracam bı doktor bulamadm esenler kadın doğum hastanesinde Beyza kılıçlı iyi diyorlar ama bilmiyorum
rummglmz kayrosmom hastaneyle bi bağım yok ama yanlış bi söylem bu. Eğer olsa oradaki hastaneler gibi orada kapatılırdı. Doktorları hep uzun vadeli orada olan doktorlar bence bizler gibi giden insanları emin olmadığınız kanıtsız bir şekilde şüpheye düşürmeyin
rummglmz Kubrakaya34 yavrum normal ve zorunlu Sezeryan 30 isteğe bağlı 45. Eylülde zam gelecek dendi. Bu hastaneye başladığımdan beri 3. Zam olacak
Kubracelik_ Kızımı doğurduğum hastane de öyleymiş mesela kapatıldı. Bilemiyorum ilk defa duydum dediğim gibi..
rummglmz Kubracelik_ hayır şuanlık normal ama sonrası ne olur bilemiyoruz tabi. Ama sezeryana döneceğini bilsem 38 de doğurmak isterim çünkü çok zor geçiyor bu sıcakta
Kubracelik_ rummglmz bir iki ay önce 30 bin dediler sezeryan için hastanede. Bu gittiğimde tekrar soracağım