Sans_seninle Kızlar Klomen kullandım dün bitti bugün ultrasona gittim doktor 10.7 9.5 dedi nasıl büyütcem 4 gün sonra yine gidicem büyür mü
Busezey Sans_seninle evet hergün bitene yumurtlaya kadadar birde Elenatal 1 mutlaka kullan hamilelik öncesi vitamin
Sans_seninle Busezey evde var ben onu 3 ay kullandım işe yaramayınca bırakmıştım evde duruyor kullanırım
Busezey Sans_seninle sağlıklı beslen ceviz yeşil yapraklı sebzeler omega 3 takviyesi kullan d vitamini eksikliği versa ilacını kullan ablamın böyle oldu
diesa_6 klomene ne zaman başladın canım? benim klomen bittikten 1 hafta sonra çağırmıştı doktor bitek. o zaman 20mm ve 18 mm 2 yumurta var demişti. sanki biraz erken çağırmış seni daha büyür bence
Sans_seninle diesa_6 regl 5.günü başladım 5 gün kullandım dün bitti Buğün gittim 10.9 çıktı 4 gün sonra yine gel ilacın göstermesine bakalım dedi
Civciv54 Sans_seninle bende adetin 5. günü kullanmaya başladım. İlaç bitince 4 gün bekle adetin 13. günü kontrole gel dedi. Bekleme süresi yumurtanın olgunlaşma süresi büyük ihtimal. Kendisi daha kısa sürelerle takip etmek istedi galiba siz olumsuz düşünmeyin stres yapmayın sağlıklı beslenin ki olgunlaşsın
Civciv54 Sans_seninle inşallah güzel şeyler söyler doktorunuz. Ben çarşamba gideceğim bakalım ne diyecek
Sans_seninle Civciv54 benimde sağ kaşığım ağrımaya başladı acaba büyüyor mu bende cuma gidicem bakalım
Sans_seninle diesa_6 buğün gittim işte bakalım dedi 4 içinde ilaç etki verirse dedi büyür eğer vermezse birdaki aya kaldı dedi
Sans_seninle Civciv54 evet canım gittim doktora 18.1 17.4 15.4 olmuş yarın tekrar gel dedi biraz daha büyüsün iğne yapalım dedi bakalım inşallah olucak
Sans_seninle Civciv54 birde bunlar büyüdü ya ya kendi kendine bu akşam çatlarsa en azından iğne vurunca saat veriliyor bunda belli değil