MM0106 Cold123 Kabızlık Mide yanması Sinirlilik Uyku hali Aşırı göğüs hassasiyeti Kasık ağrısı (çok sideetli olmamakla beraber) Bunlardi canım adet beliritlerimle de hemen hemen aynıydı
babymom2026 MM0106 bunlar bende de var inşallah güzel haberler alırım 3 4 gune bende yapacağım test 😍🙏 su an 7. Gundeyim
Pembenur MM0106 Ayyy Bende Hamileyim Değerim 400 Küsürlerde Çıkmış Şükürler Olsun Kızlar Rabbim isteyen Herkese Nasip Etsin Kimsenin Kucağını Boş Bırakmasın İnşAllahh 🥺🥺💖
aselsura Pembenur ya gözünüz aydın kaç haftalık oluyo bu değer bende bugün kan verdim yarın öğrenicem
MM0106 Pembenur ayy çok sevindim canım ama testlerinde bariz belliydi senin benim çok silikti sana göre çok çok amin Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısını versin inşaallah😍
Pembenur MM0106 Benim Dahw Önce Bi Kaybım Var İnşAllah Bu Sağlıkla İlerler Dua Edin Lütfen Kızlarr 🥺🥺
MM0106 aselsura benim de 28 Haziran bugün itibari ile 4 hafta 4 günlüğüm sen de canım son adet gününe göre 5 hafta 2 gunluksun oğlumu ilk ogrendgimde de bugundeydi benin alttan bakıp keseyi görmüştü canım :)
aselsura MM0106 yarın sonucu beklıyorum randevum da 2 hafta sonra o zamanda 7+2 falan oluyo görürduyarım inşallah 😌