MM0106 Pembenur canım öğrendiğimde 5+2ydi hemen o gün gittik kese göründü on gün sonra gel dedi gittik kalp atışını da duyduk şükür
MM0106 Pembenur ederim tabiki Rabbin sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin oğlum da hemen olmuştu benin de şimdi aylardır istiyoruz olmuyor kan ve idrar verdim bakalım bı saate kadar sonuç çıkacak insAallah 🥰
sizdenbiriyim Bugün adet günüm ve adetim genelde hep gecikir gidip kan verdim bugün 2,0 çıktı anlamadım yardımcı olun kızlarr
momdiary06 MM0106 adetime 2 gün kala benimki de böyleydi hemen kan testi yaptırdım beta 34 çıktı kan testi yaptır bence canım
sizdenbiriyim MM0106 ama genelde adetim geç gelir ya bende tam gününde yaptım yani bugün gecikmeden yükselmez mi acaba 🥲
momdiary06 sizdenbiriyim geç döllenme olabilir canım bazen adet geçse bile beta değeri düşük çıkabiliyor geç döllenme olduysa. En iyisi kan vermek
MM0106 sizdenbiriyim fikrim yok bu konuda yanıltmasın canım ama kan en doğru sonuç diye biliyorum ben de o yuzdn ben de kafam bulunmasın diye geldim verdim kan idrar bekliyorum🥲
sizdenbiriyim momdiary06 işte sorun orda benim âdet döngüm normalde 40 45 gün bense bugun tam 1 ayı doldurup kan verdim dayanamadım 2,0 çıktı yükselmez mi acaba bundan sonra 🥲
sizdenbiriyim MM0106 işte sorun orda benim âdet döngüm normalde 40 45 gün bense bugun tam 1 ayı doldurup kan verdim dayanamadım 2,0 çıktı yükselmez mi acaba bundan sonra 🥲
Beyzatln sizdenbiriyim ben özel hastanede çalışıyorum 0-5 arası negatif olarak kabul ediliyor fakat genelede kesin negatif olan sonuçlar <0.2 olarak geliyor ve buradaki doktorumuz 1 gibi 2 gibi çıkan sonuçları 1 hafta sonra tekrar test vermesi için yönlendiriyor sizi umutlandırmak istemem ama eğer hamilelik şüpheniz varsa 1 hafta sonra testi aynı yerde tekrarlayın.🌸 Not: 0-5 arası testler sağlık kurtuluşlarında negatif olarak değerlendirilir
momdiary06 sizdenbiriyim haa o zaman olabilir canım yumurtlama günün önemli. Yumurtlama gününde ilişki olduysa 10 gün sonra falan döllenme oluyor tabi kişiden kişiye değişir ama benim araştırdığım kadarıyla böyle
sizdenbiriyim momdiary06 valla adetim düzensiz diye yumurtlama takibi yapmadım bilmiyorum yani ne zamandı
momdiary06 sizdenbiriyim bizim gibi düzensiz adet olan kişilere ovülasyon testi ya da düzenli 2 günde bir ilişki öneriyorlar bebek istiyorsanız bunları deneyin bence☺️