Edolf beyza3568 ayyy çok sevindim hissetmiştim görünce hamile olduğunu çok sağlıklı bir bebiş olsun inşallah 🙏
babyshark__ dilaadeniz21 merhaba beta takibinde artislariniz nasıldı bende 7ile öğrendim 3gun sonra 14.03 oldu doktor gebelik yok dedi
dilaadeniz21 babyshark__ benimki 8 ile başladı 2 gün sonra yine kan verdim 34 çıktı 2 gün sonra tekrar verdiğimde 74 çıktı doktor güzel artmış dedi perşembe günü kese için gideceğim inşallah bir sorun olmaz 💙
dilaadeniz21 babyshark__ ne zaman verdiniz bu kanları şu anki durumunuz nasıl acaba doktorlar 2 günde bir 2 katına çıkması gerek diyorlar sizinki 3 günde 2 katına çıkmış acaba kimyasal gebelik mi geçirdiniz
beyza3568 dilaadeniz21 Cuma günü kadın doğuma gidicem bende yaa bakalım kaç haftalık 🥹 Hayırlı olsun senin betan kaçtı
dilaadeniz21 beyza3568 18 temmuzda 8 bir kaç gün arayla düzenli arttı bence şimdi 2000 lerde diye düşünüyorum sizin son adet tarihi neydi
dilaadeniz21 babyshark__ sıfırlanınca kanama başlar diyorlar bu ay olmadı ama rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🎀❤️🫶
peroksizom beyza3568 benimde son adet tarihim 29 haziran Bende bugün kan verdim umarım benimde kanımda çıkar 🙏🤲🤲🤲