Nioli Ruruu d vitamini değerin kaç? Bende değerim normal olmasına rağmen endokrin doktorum 15 damla yazmıştı. 3 aylık hamileyken kolestaz geçirmiştim
Ruruu Nioli su anki degerim kac bilmiyorum ya en son sanirim 1 ay once kan vermistim ama ben kendimi bildim bileli d vitamini degerim dusuk. Gecmis olsun kolestaz nedir
Mrvvlrkn28 Nioli bende doktorum 5binlik d3k2 verdi eczacı 50 binlik vermiş bende farketmeden 15gün kullanmışım. Siz ne kadar süre yüksek doz kullandınız nasıl etkileri oldu size ve bebeğe. Bende çok korktum.
busra1708_ Coledan damladan 5 damla kullanıyor 13.haftadan beri, şu an 33 haftalığım hala 5 damla kullanıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam reçetede hamilelikte kullanılmaz yazıyordu 😄 gerçi tüm hapları kullandım ama bu damla olduğu için hep aksayarak kullandım
Ruruu busra1708_ doktorlarin enfeksiyon icin verdigi bazi fitillerde de oyle yaziyor Allah’a emanetiz vallahi 🤷♀️🤦♀️
senem0987 Ben 19+4 teyim vifolic dışında bişey kullanmıyorum d vitamini filan da kullanmıyorum ya önemli bişey mi
Ruruu senem0987 kesinlikle cok onemli vitaminlerden doktorunuz yazmadi mi size? Ben 12. haftadan itibaren basladim
DuruDefne_mommy Ayseguls_baby merhaba bende bundan kullanıyorum ama damla şeklinde değilde fısfıs olarak dil altından alıyorum emilimi daha iyiymiş herkes bunu önermişti banada
demirrleydi_ Ruruu coledan D3 kullanıyorum doktorum günde 2 damla dedi seninki çokmuş kan değerin çok mu düşük acaba