nalannlc Merhaba ben ilçede yaşıyorum iki doktorumuz var biri pembe mavi ile anlaşmalı biri nilüfer doruk hastanesi ile.Bu hastanelerde doğum yapıp memnun olan ya da olmayan var mı?
yagizinannesii nalannlc 2021 yılında pembemavide doğum yaptım. Bu gebeliğimde yine Pembemavi’ye başlıyorum. Herşeyiyle mükemmel bir hastane. Hemşireleri aşırı ilgili. Kesinlikle tavsiye ediyorum
gzdeemrl1 nalannlc merhaba doruk Nilüfer Elif Nur Sevinç e gidiyorum. Çok tatlı herşeyi en ince ayrıntısına kadar cevaplıyor ve çok ilgili. Muayene ücreti 2550₺..
Eksenturktsc Bandırma da yaşıyorum. Doktorumuz pembemavide doğum yaptırıyor 28 haftayız. Bursada 1-2 doktor arkadaşlarımıza pembemavi hastanesini sorduk türkiyenin en iyi doğum hastanesi sadece bursanın değil yorumu yaptılar
Freyaa Eksenturktsc merhaba Instagram üzerinden bir mesaj attım size kontrol edebilir misiniz 😊biz de Bandırma’dayız. @pawsfamilytr adresinden gönderdim ama belki diğer kutusuna düşmüştür diye buradan da yazayım dedim 🩷
Eksenturktsc yasarceyda12 Emre Merter Mart a gidiyorum. Kliniği bandırmada, doğum için pembemaviyi kullanıyor.
nalannlc Eksenturktsc Ben de 2 kez emre beye muayene oldum şu anda doktorum erkan coskun bey iki doktorumuz da alanında iyi doktorlar.Erkan bey doğumu doruk hastanesinde yaptıracak karar vermekte cok zorlandım o yüzden.
nalannlc gzdeemrl1 Ben şehir dışından geleceğim.Doktorum bandirmada.Sadece hastaneyi kullanacağım.Fiziki ve sağlık koşulları açısından pembe mavi ve doruk hastanesi arasinda seçim yapmakta zorlandim.Bursa da olmadığım için 2 hastaneyi de bilmiyorum.Tavsiyeler doğrultusunda karar vereceğiz😊