Yesilev Anne ve bebek üzerine her şey varmışş var olması önemli tabi de fiyatlar nasıl acaba bu sıcak günler de hamiş halimle boşa gitmiş olmayayım gidenler varsa yorumları sabırsızlıkla bekliyorummm 🤔🤔😅
2cocuk2kopek Yesilev eşimin yiprni gidip kıyafet hastane çıkışı alışverişini oradan açyapmış 17 bin tutmuş . Bence gereksiz şuan civilden yapılsa aynı tutuyor
beyzaakartal Yesilev ben gittim çok güzel şeyler var istediğin her şeyi bulabiliyorsun ve bence mağazalara göre çokta uygun ben bebeğimin çoğu şeyini oradan aldım kendime de lohusa takımı almıştım ordan gecelik sabahlık şeklinde gayet uygundu yani
anethole Boşuna gidip kendini yorma on sene önceden uygundu. Şimdi o kadar yol tepmene değmez. Her yerde olan şeyler civil e bebek veya herhangi bir bebek giyim mağazasından da aynı fiyata bulabilirsin. Ha dersen tek seferde olsun bitsin tercih edilebilir
Yesilev anethole tek seferde bitsin diye derdim yok ucuz olsun diye derdim var 😅 o yüzden gidip gitmemekte kararsızım internette ucuz artık
Yesilev Asortikhanim olabilir bende ucuzluk diyince aklıma hep Eminönü gelir ama gidip dolaşıp nihayetinde internetten alırım boşuna gezdiğim ile kalıyorum 🥲
armanbebekk Yesilev çok fazla çeşit var aradığın herşeyi mutlaka bulursun toplu alışverişte nakit olduğu zaman bağzı mağzalar indirim yapıyor ama ebebel veya civil de de ortalama fiyatlar aynı
Elaozkan Yesilev 4 5 ay önce müslin alt üst takımı 400 ya da 500 e almıştım internette daha uygundu gitmişken elim boş çıkıyım diye bebişimin ilk kıyafetini almıştım🤣
demirrleydi_ Yesilev yani hepsini sormadım sadece bir takım aklımda kalmış beşli hastane çıkışını 250 liraya almıştı ben herşeyi tamamladım yoksa bende gidecektim yani bebeğe 6 kat elbise çoraplar eldivenler bereler almıştı puset örtüsü almıştı hepsi yaklaşık 3 bin tuttu dedi
beyzaakartal Yesilev fiyat değişiyor ama ben 500 TL’ye almıştım ufak bi lekesi var diye ama yıkayınca da geçti zaten gecelik ve sabahlık olarak ikili şeklinde böyle mağazaların defolu gibi sattığı bölümler oluyor oraya bakın kesinlikle çok defosu olmadığı sürece alınabilir genel olarak ürünler
Betul225 Yesilev ben alışverişimin çoğunu ordan aldım çok çok uygun değil ama çok güzel modeller var pijama takımları falan uyguna da bulursunuz ben kendime bebeğime çoğu şeyi ordan aldım