suadeeee Kızlar koltuklarım çok pislendi daha önce beyaz sabunlu su ile silmiştim ama en etkili yöntem ne yazarsanız sevinirim
Su123 suadeeee hom bitkiselin ürünüyle siliyorum inanılmaz memnunum daha önce kosla kullanıyordum oda çok iyi beyaz sabunlada denedim güzeldi
Mor-kelebek suadeeee ben bulaşık makina parlatıcısı (ama beyaz renk olanı olacak yoksa leke yapar mavi olursa) ve toz deterjanlı su ile temizliyorum. Parlatıcı çok güzel leke çıkartıyor
beyzaakartal suadeeee ya bende 1,5 yıllık evliyim ama koltuklarıma su dökülse iz yapıyor hep leke keke şu an ne yapabilirim bilginiz var mı
Su123 suadeeee temizliyor rendeleyip kanar suda tam çözülmesini bekliyorum sonra suyu ılıtıp lifle siliyorum bütün kiri alıyor perdelerimide beyaz sabunla yıkıyorum
Pemberuya suadeeee merhaba ben tencere kapağına lifi geçiriyorum, ardından Arap sabunu ile lifle bastırarak siliyorum baya temiz oluyor
Leyli44 suadeeee bulaşık makinesi tabletini sıcak suda çözdürüyorum sonra üzerine su ekliyor biraz da yumuşatıcı ekliyorum mis gibi oluyor. Kumaşına göre değişir ama lekelere de etkili
Asortikhanim suadeeee yapar mısınız bilmiyorum ama tül parçası sodamatik ve arap sabunu bir temiz yapıyor bir temiz yapıyor sadece silin görün bende instadan bir sayfada gördüm inanmadım ama denedim keten koltuklarımı yıkatacaktım ama terrtemiz oldular
Pitircigin_annesi Ben çamaşır deterjamı ile su yapıp siliyorum peşine de halı yıkama makinam var onla çektiriyorum mis gibi