Sezei ELA22 kuzum gözün aydın çok güzel çıkmış testler rabbim size bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah 💕💕💕🐣
visnelicheescake ELA22 canım pozitif gözüküyor hatta ben de cuma günü artımed markanın erken gebelik testi ile öğrendim 2 tane testinde pozitif gördüm hatta yalancı pozitif veriyor diye inanmadım farklı bir marka aldım o markada da pozitif çıkınca kan verdim ve pozitif haber aldım 🥹
ELA22 Kızlar tek resim dün Sabah yaptım bu days doctor a güvenmediğim için bı daha diğer testleri alıp bugün yine yaptım ama 2 si yine aynı markanin diğer ikisi kaset testlere güven olurmu hiç yanlış sonuç alan oldumu kaset testlerde
Edolf ELA22 kaset testlerde yanlışlık oranı çok düşük ama hamilesin çok yüksek ihtimalle fotoğrafları görünce heyecanlandım🤗 hamileyim şuan ve hamileler hisseder derler acilen kan testi ver canım hayırlı uğurlu olsun
ELA22 eyos77 dünkü burda okudugum yazılardan sonra days doctor markası için hiç inanasim gelememisti silik olduğu için
ELA22 Hepinize çok teşekkürler yarın sağlık ocağına kan verip artık Çarşamba öğrenmiş olucam sonucu eğer e nabızda gözükmezse