Sezei Kızlar biliyorsunuz cuma günü yapmıştım ama ben bile zor görüyordum kıl gibi incecikti resimlerde hiç belli olmuyordu bugün sabah tekrar yaptım ve 10 dakika içinde çıkan sonuç bu şekilde yine çok belli olmuyor aslında prodoctorla daha öncesindede böyle bi çizgi gördüm negatifti acaba koyulaşma var mı görebiliyor musunuz sizde bu arada bat uygulamaya göre yarın ama ben geçen ay 4 günlük bi gecikme yaşadım o yüzden daha 3 4 gün var diyebilirim
Sezei hamzaezel aşkım yapar yapmaz çektim aslında 10 dakikada kuruma olmaz diye düşünüyorum ama çokta güvenemiyorum zaten
Sezei Canımın içi aceleci davranıyorum biraz ama bu hafta eşimin doğum günü ona süpriz yapmak istiyorum 2 gün sonra tekrarlarım inşallah bu sefer olur 🥲 Cileklipizza
Cileklipizza Sezei kanda verebilirsin hayali çizgi var gibi gördüm umarım vardır acele etme bence sakin ol doğum gününden bir hafta sonrada versen hediye olarak çok sevinir🌺
sebii Bu test yanlış sonuç verebiliyor malesef bende de yalancı pozitif çıkmıştı. 3-4günlük bir gecikmeyle erken gebelik testinde silik görmek biraz düşük bir ihtimal. 10-14 gün gecikmede kan verin en güzeli kafa karışıklığı olmaz. Allah isteyen herkese nasip etsin.