Meral_63 Evet kız dedi doktor kesin bacak arasıda gösterdi kız annesi olacam 🥳💗 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥲🐣 inşallah değişmez budan sonra çünkü kız bebiş elibiselri görüp alıyorum 🙂↕️🎀🫀
Asklim Meral_63 değişmez canım ben de 15 haftalıkken öğrendim 13 haftalıkken tahmin edilmişti çok şükür 2 kızımız geliyor
minikari Meral_63 bende dayanamayıp aldım bir kaç şey bana da doktorum 12. Ve 16. Haftalarda kız dedi ben de detaylıyı bekliyorum değişmez inşallah benimde bacak arası net ama insan yine de acaba değişir mi diyor o kadar çok değişti başlıkları görüyoruz ki 😂 sağlıkla gelsinler
Meral_63 Briahll desenize dünyaya güzel prensesler geliyor 🥹 bu sene kız senesi kim ne derse desin 💗🧿
Meral_63 minikari amin inşallah kız annesi olacaz birken iki oldum kızım geliyor çok mutluyum 💗evin tek kızı olup sonra kız bebiş olması çok güzel
minikari Meral_63 ben de aynı şekilde evin tek kızıyım hep de kızım olsun istemişimdir tabi öncelikle sağlıklı olması eşiminde kız kardeşi yok yani ilk öğrenince çok sevindik Allahım sağlıklı sıhhatli kavuşmamızı nasip etsin 😍🌸
Meral_63 lux38 sağ gösterip sol vurdu 😹13 haftalıkk net sonuç usg görüntüsü bile 12 haftalık net anlıyor insan
Masal2021 Meral_63 daha öncede tahminde bulunmusmuydu hayırlı olsun bulunduysa yuzde kaclik bir tahminde bulundu
Meral_63 Masal2021 12 haftalık kız dedi 13 haftalık erkek dedi 15 HAFTALIK kız benziyor dedi bu hafta 17 oldu net kız dedi inşallah değişmez,🙃🌸
prenses34_ Meral_63 hayırlı olsun cnm sağlıkla al inşallah kucağına 💖 banada dua et benimde minnoş bir kızım olsun iki oğlandan sonra Bnmde olur inşallah 🤲🏻
Meral_63 prenses34_ rabbim gönlüneumzden geçen herşeyi nasip eder inşallah bi kızım bi oğlum olsa başka bişey istemem ilk gebeliğim bi kızım olacak inşallah SONRA bi oğlum olur her iki meyveyi tatmış oluruz
Ayseguls_baby Meral_63 canım çok sevindim biz de 18 haftalık olduk kızımız olacak inşallah 😀🌸 prenseslerimizi bekliyoruz 🤗🩷