Betl42 avucundaopucuk avucundaopucuk yaa benim oğlumun ismi de Burak Kayra 😊 Kayra ismini çok duymamıştım
avucundaopucuk Betl42 bende çok duymadım ama bu sene oğlumun sınıf arkadaşı var Elif Kayra ismi kız ismi olarak koymuşlar 😅
Betl42 gunes1992 benim oğlumun ismi Burak Kayra şimdikinin cinsiyeti belli değil kız olursa Aybüke erkek olursa Göktürk Kağan olacak nasipse
papatyakokulugece gunes1992 az önce bi posta denk geldim kadın Osmanlı Türk ismi istemiyorum yazmış onlara atlas leon karan olacak. Biri de marsel koycam demiş yok parsel koy farklılasma uğruna iyice saçmaladılar
gunes1992 papatyakokulugece istemeyen ceksin gitsin hem burada yaşayıp hem dert etmeleri yok mu.. bi bizim ğlkemizde yaşanır zaten ekmeğini yiyip düşmanlık etmek
kimchikimdi Zeynep248 Ay soyadımın Türk olmasını çok isterdim hatta iki gün önce esimle konuştuk oğlumuz olacak isim arayisindayiz keşke soyadimiz Türk olsa da ‘ATA’ kurabilme şansımız olsa diye ne kadar güzel bir soyad 💖
zerdali__ gunes1992 bende oğluma Kağan ismini koymak istiyorum ama yanına yada başına bir isim daha eklemek istiyorum,henüz bulamadım.Onerilere açığım☺️
ozlemeslemgoktug gunes1992 kızımın ismi benim ismine benzer diye Eslem koyduk oğlumun isminde Göktuğ şimdi yine hamileyim kız olursa Gökçe düşünüyorum ben doğurana kadar kimse koymasa sülale de erkek olursa da Eşim Aybars yâda Göktürk koyalım diyo.