pkbsr 1 Eylül’de doğum iznine ayrılacağım, yaz tatilindeyiz malum ama yine de 32. Haftada çalışabilir raporu almam gerekiyor değil mi. Bilenler yazarsa sevinirim
Ogretmenkusu pkbsr doktor beni tam 32 de çağırdı gel raporunu yazayım diye öyle almıştım. Bazı idareciler tatil diye işlemiyor öyle olursa ısrar edin
Asd92 pkbsr bende ayni senin gibiyim hocam ama calismayacagimiz için çalışabilir raporu almaya gerek yok dediler bana.ama 1 eylülde resmi olarak baslayacagimiz için 20-29 ağustos arası rapor vereceğim dedi doktorum. Ama şimdi kafam karıştı benim ya.su an 31+1 deyim.yqni mecburen almak mı gerekiyor çalışabilir raporu?
heidegirl pkbsr 32+0 dan itibaren alabilirsin ama 33+0 olmadan. Özele gidiyorsan doktora bile gitmene gerek yok sekretere söyleyince yada doktora mesaj atınca o direk yazıyor
pkbsr Ogretmenkusu benim 32+0 bu cumartesiye geliyor, pazartesi gidip alsam sorun olmaz herhalde değil mi
pkbsr Ogretmenkusu veya 31+6’da bu Cuma gitsem dr verir mi ve sisteme işlenmesinde sorun olur mu acaba henüz 32. Haftaya giriş yapılmadığı için
Elfyesili Ogretmenkusu hocam siz 32. Haftada çalışabilir mi aldınız çalışamaz mı? Benim de 11 Eylül gözüküyor. Ben çalışabilir aldım doktor 21 Ağustos’a kadar çalışabilir yazmış idareye gönderdim onu.
Ogretmenkusu pkbsr öncesinde verilmiyor ama 32 haftanın içinde herhangi bir gün gidip alabilirsin. Benim doğum 10 Eylül görünüyor sonrasında izin bitince heyet raporuyla ilk dönemi kapatırım
pkbsr Asd92 idarem bana vakti gelince çalışabilir raporu almayı unutmayın demişti birkaç hafta önce. Sistemin işlemesinde sgk vs sıkıntı olmasın diye sizin de almanızda fayda var hocam. Bide doğum izniniz bitince direkt başlayacak mısınız göreve
Asd92 pkbsr bende bi arayayım o zman idareyi gerekirse mem i de arayayim hocam.iznim bitince heyet alayım diyorum 1 ay kadar.sonrasinda 3 hafta kaliyo onu da kısa süreli raporlarla halledebilirsem ikinci dönem başlarım insallah okula bu arada siz kacinci haftanızdasiniz?
pkbsr Asd92 1 eylül itibariyle 16 haftanın sonunda Şubat tatiline tam bir ay kalıyor şu anki hesaba göre. Aile hekiminden 20 günlük rapor hakkımız var, dönemi o şekilde kapatıp 2. Döneme başlayacağım mecbur. 31+2’deyim ben de
Asd92 pkbsr kafam acayip karisti hocam.bende mem i aradım az evvel 32.haftada çalışamaz almalısınız dedi.
Asd92 pkbsr yani çalışabilir değil de çalışamaz almalıymisiz.ben şimdi memlekete geldim.ailmin yanina.benim.doktorum da eşimin ailesinin olduğu şehirde.ben gitmeden arasam yazar mi ki bu raporu doktorum?
pkbsr Asd92 şu an tatilde olduğumuz için çalışabilir almamız mantıklı olan çünkü zaten okula gitmiyoruz. 1 eylüle kadar çalışabilirim, 1 eylülde doğum iznimi başlatın demiş olacağız yani hocam
pkbsr Asd92 unutmazsam yazarım tabiki. Şimdiden dediğiniz gibi çalışamaz raporu alırsak direkt doğum iznimiz başlayacak resmî olarak 32. Haftada ve bunu istemeyiz boşu boşuna doğum izni hakkımız gitmesin
Asd92 pkbsr yani eğer çalışabilir alırsak resmi olarak dogum iznimiz 37.hqftadq başlamış olacak değil.mi? Yanlış anlamadım yani
Lmnakdnc pkbsr hocam maalesef yanlış biliyorsunuz fiili olarak çalışmadığımız için yaz tatiline gelen doğum öncesi iznimizi doğum sonrasına ekleyemiyoruz yönetmelik bu şekilde 32. Haftanızda doğum izniniz başlayacak. Yaz tatiline denk geldi iznimiz ama yinede çalışamaz raporunu idareler istiyor süreci başlamak için