Herkes için pozitif benim içinse biraz zor olan ama günün sonunda pamuğuma kavuşmanın mutluluğunu sizlere paylaşmak isterim 🥹
Ben çok zor bir hamilelik geçirdim 8 buçuk ay yattım progestanlar endoller nidicartlar artı 2 cm açılma derken kızım 36+4 le 21 Temmuz saat 7 de kollarımdaydı.
Tuvaletim geldi sandım gece saat 4 sularıydı hafif doğruldum ve içimde bir şey patladı gibi oldu hafif sızıntı hissettim ayağa kalktığımda suyum akmaya başladı, emin olmak için tuvalete girdim ve suyum geldiğini anladım, ne sancım vardı ne bir şey güle ağlaya 4 buçuk gibi hastaneye girdim muayene ettiler 2 cm açıklığım 4 cm olmuştu doktoruma haber verildi öğlen 12 gibi doğumumun olacağını söylediler ve beni doğumhaneye aldılar, üstümü değiştirip beni doğuma hazırladılar sancılarım artmıştı doktorum geldi muayene etti az kaldı dedi nasıl ıkınmam gerektiğini söyledi çok fazla acı çekiyordum dayanılmaz bi acıydı benim için, çünkü acı eşiğim inanılmaz düşük. Yere minderler serdiler rahatlamam için ama yok felaket bir acıydı tekrar muayene edildim çok çok az kaldığını söylediler serum takıldı açıklığım 8 cm olmuştu artık doğuma dedi saat 6 küsürdü sancı geldiği an ıkınmamı istediler 3-5 ıkınma derken karnıma baskı uygulama sonucu kızım geldi tam 3 saat içinde doğurdum 🥲🥲 hayatımda bu kadar mucizevi bi an yaşamamıştım göğüslerimde bebeğim vardı sesi o kadar güzeldi ki onu dinlemekten ağlamayı unuttum 🥲 tekrar ıkınmamı istedi bu seferde plesantayı aldı bi rahatladım ki anlatamam, ben ıkınamadığım kendimi iyi yönetemediğim için epizyotomi oldu bi kaçta yırtığım oldu dikişlerim atıldı dinlenmem için üstümü örttüler. Bebeğimi bakım odasına götürdüler o sırada eşim doğumhaneye girdi onu görünce tutamadım kendimi ağlamaya başladım 🥹 Üstümü değiştirdiler pijamalarımı giydirdiler ve artık kızımın yanına gitmeye hazırdım biraz korku vardı erken doğum olduğu için durumunu bilmiyordum çünkü, odama geldim kızımı getirdiler her şeyin yolunda olduğunu söylediler şükürler olsun rabbime 🤲🏻 saatler önce karnımda olan bebek artık kollarımdaydı.. Ben hayatımda böyle koku koklamadım dünyada cenneti yaşamayı yavrunun kokusunu aldığın an anlıyorsun..
rabbim dileyen herkese nasip etsin 🤲🏻