nuraymommy elifcnz benim evim şu an 2+1 baya eski bir bina içi bakımsız çok sadece konumuna para ödüyorum inan 15 bin zam yapacak aralıkta 22 den aşağı demeyecek biliyorum o yüzden 25 vereyim daha iyi bir eve çıkayım mantığındayım 🥺
visnelicheescake elifcnz henüz 4 haftalık gebeyim ama iştahsızlık aşırı tavan bende özellikle sabahları hiç kahvaltı yapalım olmuyor
Esay01 elifcnz yeni 12 olduk –2 devam şuan bndede aşırı iştahsızlık oldu yeni 1 haftadir mide bulantilarim hafifledi
Cnsuozclk elifcnz merhaba . Ben de 12. Haftadayım ve prilam kullanıyorum doktorum kullan dedi. Bırakmaya çalışınca bulantım geçmedi arttı ve iştahsızım ama ilk 3 ayda normalmiş sonra güzel bir döneme girecekmişim dedi doktor umarım öyle olur çünkü çok mutsuzum
elifcnz visnelicheescake bakalım cok yemek değil de hiç değilse canım istediği şeyleri yemek istiyorum artık. Corbaya bayılırdım şimdi bir kaşık yiyemiyorum
mamacitaa_ elifcnz ben kilo verdim 3 kiloya yakın, kusma şikayetim falan yoktu ama iştahsızlık vardı doktorum da hiç sıkıntılı bir şey demedi sonrasında alacaksın zaten ver bir şey olmaz demişti, geçmiş olsun size de 🙏🏻