senem0987 Pazartesi günü detaylı için randevum var yaptıracağım ve bence en önemli taramalardan biri bu zaten detaylıya girmeden bi risk olup olmadığını bilemezsin yani bir organı tam gelişmemişse atıyoru. Kalbi delik veya parlaklık varsa bunu zaten detaylıya girene kadar bilemezsin en önemli şeylerden biri bence de 30-45 dakika arası tüm organlarına tek tek bakılıyor bir sorun varsa doğumda vb hemen müdahale edilebilir çünkü
0Berfin0 oonambirnambir ben yaptırdım bana da çok dediler işte bebekte bı sıkıntı olsa aldıracakmısın sanki ne gerek var falan diye. Evet aldırmayacaktım ama Allah esirgesin bi sıkıntı olsa çocukta tabiki de önceden bilmek isterim niye doğum da süprizle karşılaşayım ki hem ona göre kendimi hazırlamış olurum önceden kendimi bilgilendirmiş olurum diye düşündüm hep çok şükür bi sıkıntı da çıkmadı Allah’ın izniyle
Nihan87 Anne karnında ya da doğum anında müdahale edilebilir şeyler var, neden riske atayım çocuğu, tabi ki yaptırdım iki hamileliğimde de. Yaptırmayanlara da şok oluyorum açıkçası. 2li 3lü vs tamam ama detaylı hepsinden daha önemli ya
Kkksss oonambirnambir ben girdim bence kesinlikle girilmesi gerekiyor çocuktaki kromozomal bir rahatsızlık tarama testleri ile tespit ediliyor ama organlardaki bir problemi görmek için ayrıntılı ultrason şart. Benim ultrasonumda doktor kalbinde bir gölge gördüğünü ve delik olabileceğini söyledi eşim de ben de çok üzüldük şok olduk 2 hafta sonra tekrar çağırdı gittik temiz çıktı çok şükür. Gölge çocuğun pozisyonundan kaynaklı olarak görülmüş şimdi rahatladık. Allah korusun bir rahatsızlık varsa bebekte erken teşhis edebilmek çok önemli