23 temmuzda kontrolden sonra eve geldim uyurken duyum geldi 36+2 günlüktük henüz apar topar Zeynep kamil takipli olduğum hastaneye gittik muayene edildim kendimize aile 1 refakatçi bulundurabildiğimiz doğu haneye alındım akşam 10 da 23:00 da suni sancı başladı ara ara WC kalkıp yürüyüz egzersiz yapıyorduk eşimle doktorlar ebelerin biri gelip biri gidiyor açılmamı kontrol ediyorlar bir şey demeden gidiyorlar nst sancılarda 100 üstünü görüyorum ama değişen bir şey yok suyum geldikçe geliyor sabah 6 dan sonra suni serumu değiştirdiler beni çok daha şiddetli sancılar tuttmaya başladı ama aklımı şuurumu kaybettim o derece nefes egzersizleri ile kontrol ediyorum bağırmıyorum 5 nefes alıp vermede sancı geçiyor 2 dk sonra tekrar başlıyor 2 dk da bir 40 sn sürüyor sancılar açılmamı kontrol ediyorlar açılmam 1 cm artık 24 Temmuz öğlen 12 gibi ben dayanamadım ben gitmek istiyorum buradan diye eşime söyledim hastane ambulans ayarlayın riske atamayız hastayı gidin dedi biz özel hastaneyi ayarladık ameliyathaneyi hazırlattık sonra hastaneye geçtik evrak bekledik ettik yolda vakit kaybettik derken 14:30 gibi ben ameliyathaneye girdim oğlum 15:10 24.07.2025 dünyaya geldi genel anestezi istedim gece 12 gibi kendime geldim herkese güzel anılarla dolu doğum diliyorum ben biraz yıprandım sizler güzel yaşayın 🥹🥰💘