maviskokiz Kızlar 3 gündür çok kötüyüm hiçbişey yiyemiyorum çubuk ve muz yiyorum napıcam bu şekilde bebek vitaminsiz kalır mı
vilanelle maviskokiz kalmaz 11 haftalığım hala yemek yiyemedim bulantıdan, kanımızdan besleniyo şu an
MadameTussauds maviskokiz 18 haftaligim hala bulantim devam ediyor ve hala yemek yemekte cok zorlaniyorim ben napam bacim 😂 Merak etme ilk haftalarda kanindan depolardan besleniyor bebek
Pnrdrsn maviskokiz canım ben de senin gibiydim. Kusma yok ama günde 80 kere dana gibi böğrüyodum. Doktor prilam verdi. Gece 2 tane içiyorum. Ertesi gün şükür problemsiz geçiyor. Doktordan isteyin siz de. Zararsız bir ilaç. Gebelik için üretilmiş zencefil ekstraktı içeren bir ilaç.
Sudedemirer maviskokiz ilk hamileleignde 3. Aya kadar 60 dan 45 e inmiştim bulantıdan kusmaktan asla bişey yiyemiyırdum su bile içtigim gibi çıkarıyordum sudan bile tiksiniyordum açlıktan agladıgımı bile bilirim ilk 3 ay çok normal bulantı kusma yiyememek falan
Nurhyat01 Bebeğe bir şey olmaz plasenta onu besliyor içerde zaten. Ama kendin için zararı var hastaneye git serum taktır en azından rahatlarsın benim de kötü olduğum zamanlar oluyor ara ara çok kötü oluyorum yatana kadar kusuyorum. Serum rahatlatıyor
MadameTussauds maviskokiz Malesef ki basindasin bende öyleydim 5. haftada baslamisti bende düsün kac haftadir bunalimda gibiyim hayattan zevk almiyorum ama sükür ki ilk haftalara göre daha iyiyim ama bulanti hep var hic birakmiyor beni ve aksamlari genelde yemek yemiyorum yesem cikariyorum o yüzden hafif seylerle gecistiriyorum aksam yemeklerini yoksa burnumun ucunu göremiyorum.. bakalim insallah gecer diye bekliyorum 🥹