@mmedinestlms rica ederim ne demek haklısınız özellikle ilk çocukta herşeyin heyecanı bir başka oluyor o sevinç ve heyecanla özele gidelim diyoruz ben düğün takılarımı bozdurup paket aldım düşünün ilk 10.haftada çocuğun suyu az dedi doktor ama suyu artsın diye ne yapmalıyım söylemedi 1 ay sonra kontrolde suyu iyi nasıl beslendin dedi bende Deveci armutu havuç suyu çok içtim dedim. Bana kızarak"ne yaptın sen çocuğa boştan yere şeker yüklemişsin cahiliyet döneminde değilizki dedi. Odadan çıktım hasta haklarına şikayet ettim doktor değiştirdim. Sonraki doktor da ameliyat kanı istedi benden verdim sonuçları öğrenmek için whatsaptan sekreterine yazdım bana cevabı doktorun“akşama kadar 50 hastaya bakıyorum sanki ben tatilde şezlongta yatıyor muyum zaten başka doktordan geldin bana istesem başından beri ben takip etmiyorum derim sana bakmam dedi. Sonra kordon dolanması oldu mecbur ameliyatıma o doktor girdi muayene diye gittim acil sezaryene alındım. Tansiyonum 17 lerde ameliyat masasında bana 7 kişinin içinde tüylerin uzamış buraları neden almadın diye çıkıştı bende göbeğimin büyüdüğünü görebildiğim kadarını aldığımı üstelik kısa tüyleri tüy dökücü bile almadığını söyledim. Ağzımda oksijen tüpü ben doktora bunu anlatıyorum bebeğimin kalp atışı yavaşlamış kadın bana neler diyor. Şimdi soruyorum size ben 75 bin TL yi bunları yaşamak için mi veriyorum. Hani özelde özel ilgileniyorlardı ben doğum haneden ağlayarak çıktım odaya. Yatışı istemedim karnımda kum torbası ile eve gitmek istiyorum diye ağladım. Çocuğumu bile görmedi gözüm o üzüntüyle. Şimdi devlete gidiyorum bişey soruyorum cevap alamazsam diyorum ki akşama kadar kaç kişi bakıyorlar doğrudur napim. Yani inşallah herşey gönlünüzce olur sizinde Rabbim dilediğinizden güzel eğlesin herşeyi inşallah 💐☺