Filizm_77 Eşim Göktuğ olmasını istiyo bende yanına kısa bi isim ekliyorum GÖKTUĞ ALP olacak inşallah oğlumuzun ismi 🙏💙
Busra1904 Nejbir aysima da güzel evet değişikmiş :) saglıklı hayırlıgi güzel sakin olsunlar inşallah :)
Miniksincapp beyyyz bende oğlum olacağını öğrendim ilk oğlum Uras ikinciye de çok baktım sadece Arel ismi içime sindi 🥰 oğlunuz doğdu mu nasıl kişiliği
koseleyla glbrn48 merhaba benim 5 yıldır aklımda olan isim ikinci bebeğim kız olursa şu an hamileyim ben de leyal koyucam soy adımız leyla çünkü LEYAL LEYLA olacak Allah izin verirse tabi Arapça kökenli bir isim çok farklı 🥰
tazebiranneeee izelaren ayy okurken bi an kendim yazdım sandım biz de cinsiyetten önce hep gökçe kız diye severdik bebişimizi erkek olduğunu öğrendik ve Barlas Ata koyma kararı aldık bu kadar benzerlik şaşırttı gerçekten 🥹🥹
izelaren tazebiranneeee ayyy cidden mii çok tatlı🌸 bizde ters köşe olacaz gibi geliyo eşim sürekli Gökçe kız türküsünü açıyor ama bakalım görecez inşallah bizde😅😅 Maşallah çok güzel ismide sağlıkla büyüsün🥰🥰
Hayriyebugra5 Oğlum buğra 5 yaşında 7 haftalıkta hamileyim erkek olursa oğuz kız olursa umay diye düşünüyorz🥰