Merhablar rabbim sağ salim büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah bende serklajliym bugün tam 36+0 oldum dünden beri inanılmaz sancım var sulu akıntım başladı belimde çok keskin ağrı yürürken durduran ayaktayken oturtan bı ağrı çok fazla kasılma oluyor. 33 hafta da başladı yalancı sancılarım hatta 4-5 gün yatirmislardi iki doz ciğer geliştirici vurdular doğum engellemek için tedaviler yaptılar ama bu dünden beri artık dayanacak gibi deglm yürüyemez oldum doktor 35 ten sonra gelirse durdurmeyiz riske stmamak için dedi çünkü serklaj bazen riskte teskil editör ben bı sene önce sezeryan da oldum onunda ekstra yeri ağıriyor. Planlı sezeryyan olcak mecburi buda 21 ağustosa gün vermişti tam 38 haftaya. Ama bilmiyorum birazdan gitcem artık dayanamıyorum dünden beri çekiyorum kanama su gelmesi vs yaşamadan gideyim diyorum panik yaparım . Korkum su kubeze girer mi scaba 😔 geçen hafta 35+0 da tam 3 kilo boyda 50 cm idi gelişimi hep iki hafta önde gitti . Şeker fln yok genetik eşim de bende çok iri yapılıyz ailelerde öyle normalmiş uani eşim 5 kg domuz hatta bende 4.600 doğmuşum . Belki de bilerek erken alçak şuan iltrasona göre 38-39 a uyumludur bence . Bilemiyorum çok korkutlrum kuveze girmesinden tahmini 3200 yanda 3300 olmuştur şimdi haftada 200-300 grm alıyor genelde geçen tam 3000 Gr demişti. Ciğer geliştirici de 3 hafta oldu vurulali etkisi gitmiş mıdır bilmiyorum ya korkuyorum