gorkemakdmr Aselyusra göstermiyor kendisinii ama ne kadar geç öğrenmek daha iyi detaylı ultrasonda netleşeceği için detaylı ultrason yakın zamanda öğrenmek acaba doktor doğru mu gördü sorusunu mu olmaması
damlacnc Iraz evet canım eğer kadın önce gelirse kız, erkek önce gelirse erkek bizde denedik 🙈 erzurumlu İbrahim Hakkı nın marifetname kitabında da yazıyor bu.
Ervaa2534 damlacnc yani özür dilerim önce erkek rahatlarsa erkek kadın rahatlarsa kızmı oluyor çok açık sordum k b
anneolmakneguzel_ Iraz hayatım isterim orgazm ol isterim morgazm ol. Yazılmış bi kader var, çok düşünme, basit, Allah ne yazsıysa o😅
Aselyusra anneolmakneguzel_ ama kader vesilelere de bağlıdır. Yani oğlun olacaksa belki o ilişkide orgazm olman engelleniyor kader tarafından. Yani herşeyin bir vesilesi var. Ha zaten bunu belirlemek zor insan özellikle orgazm olmam lazım derken aksine olamaz yani bunu planlamak imkansıza yakın
Iraz anneolmakneguzel_ ay acaba klitoris ile organze aynı şey mi ? İnşallah aynıdır Allah herkesin gönlüne göre versin 🫶🏻
Aselyusra gorkemakdmr utangaç demek ki ama geç gösterince de kız derler halk arasında bakalım nasıl. 12 haftalık ultrason fotosu varsa chat cpt nub teorisine göre doğru biliyor hep
Aselyusra Nioli bence bir destek almalısın çünkü cinsellikte karşılıklı tatmin ben ilişkiyi güçlendirir hem kadının da istekli olmasını sağlar. Ayrıca niye bundan mahrum kalasın. Kadın doğum değil ama bir psikolojik destek alabilirsin cinsel terapi uzmanı tabi gerçek yetkili birinden