Kızlar belki denk gelmişsinizdir postlarıma bebeğim en başından beri makat gelişti. Dönmek istemedi 🤷🏻♀️ tercihi böyleydi. Özel takipliydim aynı zamanda devlete de gidiyordum. Sezeryan olacağımdan dolayı devlette doğum yapmaya karar verdim ve iyi ki de öyle karar vermişim. 21 Temmuz sabahı aç olarak gitmiştim doktorum o gün öğlen alalım dedi. Anestezi doktoru vs görüştüm. Normalde çok panik, heyecanlı, korkan biriydim. Ama o an bir cesaret geldi spinal anestezi istedim. Beni ameliyathaneye aldılar. Herkes o kadar ilgili ki sorular soruyorlar beni sakinleştirmek için bende cevaplıyorum. Belden 2-3 defa iğne yapıldı sonrasında bacaklarımda bir ısınma başlayarak uyuştu. Acı yok fakat dokunuşları, çekişleri, suyun patlatılmasını falan duydum hep içimden hep dua ederek geçirdim bu süreci. Sonrasında bebeğim dünyaya geldi onun yüzünü gördüm ben tamamen zaten kendimi koyverdim çok güzel bir duyguydu. Estetik dikiş yapıldı. Sadece doğumdan sonraki süreç biraz zorlayıcı dikiş yerin ilk gün ağrı yapıyor biraz serumlarla geçti o. Fakat 2. Gün gazımı çıkaramadığım için bir gaz sancısı yaşadım 3-4 saat hep ağladım. Bebeğimi emziremedim o süreçte. Dayanılmaz bir sancıydı normalde de gaz problemi yaşayan biriyimdir. Bende kendimi çıkarmak için zorlamamıştım dikişlere zarar gelir diye keşke çıkarsaydım diyorum. Ama sonuç muhteşem 😍🥹 Yaşanılacak en güzel duygulardan bir tanesi ❤️