Anneyimben22 Bugün adetimin ilk günü eşimle üstten yakınlaştık ama vajinaya yakin yere bosaldi icine giridmi mi girmedi mi bilmiyorum sizce hamile kalir miyim yargilamayin lütfen. İcim icimi yiyor.
Aysinnn Anneyimben22 adetin ilk günü yumurta daha yeni büyümeye başlıyor diye biliyorum zor bir ihtimal gibi duruyor
bahar8 Anneyimben22 Regliden Birgün önceki ilişkiden gebe kalmışım doktor öyle söyledi. 2 ay üstüne regli oldum.Regliyken ilişkide olur mu bilemiyorum
mm_m954 Anneyimben22 imkansız hamile kalma ama ilişki girmek yasak enfeksiyon kapma riski var her iki tarafa canm
Talihkusu6666 Anneyimben22 benim ablam adetinden birgün önce Hamile kaldi.. doktor bile Sasirmisti :)
[silindi] hamzaezel 👍 hd_d 👍 Anneyimben22 Adetliyken ilişki çok kötü ya keşke olmasaydı Ama hamile kalma şansınız düşük sanırım
[silindi] hd_d gelmişler bile 😃 Bilmiyorum ama ben böyle gördüm böyle duydum bu yanlış bir durum herşeyi geçtim adetliyken olmazzz yaa 🤷🏻♀️ Rica ediyorum 🌼💗
12245 Yani adetliyken korunmaya dikat etmeliyiz sevişemeden Birşey olmaz hem hijyen açısından da önemli birkaçgün sabır edilebilir
Nurhalitefe Adetli değildim ama adet olmam gereken günde iliskiye girdim bir şey olmaz zaten bu gün adet olacam diye ama şuan sonuç 16 haftalık gebeyim
Sevgi-27 Anneyimben22 adetliyken hamile kalınmaz benim bildiğim ama kuzum sende sabır edemedin mi bitmesini hem günah hem eşlerin arasında tiksinti bile olur yani bu dönemde için içini yememesi için bir daha girme sende yani erkekler ister ama senin sınır koyman lazım