annelikyolculugumm sonumudum Gözde hoca. Hep aynı doktora gittim memnunum. Diğer doktorlardan da hastalar memnun hep. Geçen hafta 1 gün hastaneye yatışım yapıldı müşahade de kaldım hemşireler ebeler gayet ilgili. Ümraniye bu konuda daha kalabalık ve karmaşık. Zeynep Kamil daha sakin daha düzenli tavsiye ederim.
annabellee 2cocuk2kopek valla kaynanam gece doğuma gitti saat 9 falandı suni sancıyla sabahlattılar bide nöbetçi doktor girdi kendi doktoru değildi kendi doktoru olsa böyle olmazdı üzgünüm ama bi kaç yerde daha okudum belli bir saatten sonra özelde de nöbetçi doktor geliyor haa kendi doktoruna harici bir para veriyor getiriyorsan paşa paşa onu bilemem velhasıl bi şekilde doğacak ama iyi ama kötü parası olmayanın da içinde kalmıyor parası olanın da 😄
2cocuk2kopek annabellee ben ilk doğumda doktora direk sormuştum saat kaç olursa olsun ben geliyorum demişti. Şimdi 2. Yide aynı doktorda doğuracağım. Ben ve çevremde kimsede yaşamadım bunu maalesef belki hastaneye göre değişiyordur
annabellee sonumudum karşı komşunun kızı doğurdu bizim burda yenilendi bide bina çok ilgilendiler dedi bilmiyorum valla kötü insan her yerde var iyiye denk gelmek kader işi Allah iyi insanlara denk getirsin merhametli yoksa baksana özelde çocukları katlettiler devlette ebelere laf ettiler bilmiyorum tamamen kader
Mirayy_21 sonumudum Yalova devlet hastanesi alıyor eşleri de içeri Doğum sonrası odaya refakatçi olarakta alıyor doğum başlamadan sonda takıldıktan sonra da eşin görüp çıkıyormuş
Deletedmom_182 annabellee Olması gereken o zaten. Hastaya sorulur. Hasta sezeryan istiyorsa sezeryan yapılır. Vajinal doğum istiyorsa vajinal yapılır. Devlet zoraki vajinal yapıyor anca komplikasyon çıkacak ki sezeryan. Önerirsin ama zorlamazsın
KLORAKHANIM sonumudum galiba drmişsiniz, randevumuz yoksa sizi de almayabilirler, randevunuz varsa eşinizi de alırlar sadece devlet hastanelerinde dogumhane bölümüne giremiyorlar (nst vs çekilen yerlere birde)