Sever Kızlar merhaba sizce göğüs pedi gerekli mi ? Özellikle 2. Hamileliği olanlara soruyorum 😊 daha tecrübeli sayılırsjnız kullanılıyor mu
Eebruylmz Sever 2. Hamileliğim ve şimdiden 3 paket stokladım çünkü çok çok iyi oluyor yetmediği zamanlar dahi oluyordu kızımda... Süt kokusu malum bir damla dahi gelse çamaşırınıza ağır kokar günde 10-15 kere değiştirmek gerekir sütyeni... Bunu günde bire düşürüyordu benim için... Almanızı öneririm✔️
SezerZlis Sever gögüs pedi yerine gögüs kalkani daha iyi pedde kuruyor mantar olabiliyor gogus kalkaninde gogus nemli kaldigi icin hem yara olmuyor hmde akan sut icinde birikiyr
Eebruylmz Yasemincifci hayır canım yapışmıyor. Yapışsa dahi acıtacak bir durum olmaz göğsünüzde yara yoksa. Günde üç dört kez en azından göğsümü yıkardım zaten yapışmasına izin vermedim hiç ama büyük rahatlık ilk 2-3 ay göğüs pedi ...
Sever Eebruylmz ya siz tecrübeli birini bulmuşken sorayım 😂 peki emzirme sütyeni yerine yarım atlet kullansam olmaz mı çünkü ayıptır söylemesi evde sütyen kullanmıyorum 🙈 emzirme sütyeni olmazsa olmaz mı ?
Eebruylmz Sever canım emzirme sütyenleri zaten ince oluyor bende kullanamıyorum evdeyken ama yarım atlet değilde emzirme atletleri var göğsünü hafif tutacak şekilde oluyorlar onlar daha kullanışlı olur... yarım atletler göğsünü sıkıp terletebilir ve rahat emziremezsin onunla.. Atletli olanlarına bak bende onlardan alacam kızımda almıştım iyi olmuştu baya 😊
Sever Eebruylmz ben sorum oldukça bu posttan sizi bulup bulup sorcam valla 😂 aydınlattınız beni teşekkürler 😊
CimKefA Eebruylmz hayırlı akşamlar bende tecrübeli birini bulmuşken sorayım:)) Bahsettiğinz göğüs pedi pamuk gibi mi oluyor , bide silikon tarzı olanlar var anladığım kadarıyla göğüs ucu zedelenmesin diye , hangisini kullanmalıyız
Eebruylmz CimKefA evet canım göğüs pedi pamuklu oluyor. Silikon tarzı olanlar göğüs koruyucu oluyor. Bir işede yaramıyorlar kullandığım kadarıyla söylüyüm... göğüs pedi konusunda çok işe yaradığını belirtiyim😊 Akan fazla sütü çekiyor topluyor üzeriniz batmıyor. Ama silikon göğüs koruyucuları boşa almayın... doğuma 3-4 hafta kala aile hekiminize pomad yazdırın göğüs çatlağı ve yaraları için. Hemen başlayın doğuma kadar günlük sürün göğsünüze. Yara olmasını acımasını minimuma düşürmüş olursunuz 😊