Glcanky liyamm55 maşallah Allah analı babalı büyütsün canım sende bize dua et bi avazda kurtulalım inşallah 🥰
liyamm55 Glcanky Amin inş cnm allahım hepinize yardım etsin inşallah sancısız bi doğum geçirirsiniz 😍
liyamm55 Gokcin İnşallah güzel haberlerle gelirsin inşallah açılman başlamıştır hiç korkma allahım yardımcın olsun dualarımız seninle
Glcanky liyamm55 bebimde ilki ile 5 sene 2ile 3 arasında 20 ay olacak arası yakın olunca doğum kolay oluyor diyorlar 39+3 oldum bekliyorum daha 🥰
liyamm55 Glcanky Valla ben kendim dogurdum doktor bile şaşırdı okdr hızlı geldi 3’cünün bukdr hızlı geleceğini bilmezdm herkez derdi 3’cü en geç gelen valla 20 dakka vardı veya yoktu hemen dogdu
Gokcin liyamm55 21mery Sabah 11:50 de randevum vardı canlar geldim alttan muayene yaptı şaşırdı 4 cm acılmam vardı 18:31 de doğum yaptım 😊 Yenice yazabildim
liyamm55 Gokcin Ay Maşllah aynı bendeki gibi olmuş 4 cm başlamışsın allahım sağlıklı şekilde analı babalı büyütmeyi nasip etsin kaderi kendi gibi olsun inşallah❤️