liyamm55 Gokcin Bebegin kilosu boyu nekdr cnm bakmışlarmıydı ben az diye sevindim kolay olur doğum diye bi baktılar kilo tavan olmuş 😂
Gokcin liyamm55 geçen hafta pazartesi 3500 demişti canım boyu uzun olucak demişti geçende sordum zaten günün dolmuş dedi söylemedi
liyamm55 Glcanky En son 1 hafta önce 3.400’dü 4.100 olmş heralde o yediğim bi ürün vardı o yaptı birden ona 1 haftadır kafayı takmıştım 😂😂
cakmakez liyamm55 maşallah Allah bağışlasın, ne yemistiniz acaba ya, benim de bebeğimin kilosu düşük de belki faydası olur 🥹
liyamm55 Glcanky Teşekkürler cnm bekliyorum da sancım az var odada herkes ağlıyor agrıdan ilk dogumları 😂
Elfo liyamm55 bunu yazdığımda googleda çikolata kaplı leblebi çıkıyor linki görseli falan var mı acaba
cakmakez liyamm55 çok teşekkür ederim aldım faydası olur inşallah 🥹 Allah sağ salim kavuştursun yavrunuza size dua ediyorum
Iffetnur_ahsen liyamm55 bende 39+6 haftakigim dün sarımsı kıvamlı akintim geldi akşam sancilsrim vardi asagi doğru çok baskı vardı ama şuan tık yok
liyamm55 Iffetnur_ahsen Benim bi avuç kdr akıntı vardı şimdi dönerken su geldi daha geliyor iniallah dayanırım walla aglyacam 😂