lizge_2 Sizin bebeklerde böyle mi 26+5 haftalığım ayaktayken hiç hareket etmiyor az ediyor uzanırken baya hareketli takla atıyor sanırım karnımda😄
Miniboy lizge_2 benimde 27-28 haftaya kadar hep bu şekildeydi. 31 haftadan sesleniyorum yatınca hala çok hareketli ama artık ayaktayken, iş yaparken , yürürken hareketleniyor☺️🙏🧿 yavaş yavaş büyüyüp daha çok hissettiriyorlar☺️
melsaanne lizge_2 biz hareket halindeyken çoğunlukla uyuyorlarmış çünkü 🥹 uzandığımız zaman hareket kesilip seslerde susunca başlıyorlar 💃
Krystal lizge_2 35.haftaya kadar bizimki de öyleydi. Şimdi ayaktayken, yürürken,otururken habire kıpır kıpır. 🤭İyi günlerin bu şimdi 😜 benimki artık canımı yakıyor 😑
Burcussuss Ayaktayken hareket halindeyken işten güçten hareket etse bile hissedemiyorum sanırım şu an uzandım vantilatörümü açtım kuduruyor içeride şuan bunu yazarken bile 27 haftalığız 😂
Resurgam Merhaba , o haftalarda ben de hareketli ve ayaktayken hareketlerini hissetmiyordum uzanınca hissediyordum.sizin gibiydi yani
Burcussuss lizge_2 doktorum bu hareketlerin tadını çıkart dedi ilerleyen süreçlerde alanı daraldığı için hareketlerini bu kadar net hissedemeyecekmişiz 🥺
Burcussuss acelyaprak acelyaprak Anneliğin şanından diyelim o zaman 😂 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kardeşim 💕🥰