Annekuzusu123 Herkes gözüme ters görünüyor kimse anlamıyor duygularımı sinirimi kimseden alamıyorum bu duygular neden geldi anlamıyorum herşey ağır gelmeye başladı nasıl atlatırım onuda bilmiyorum 30 hafta oldum duygularım çok değişti herkese karşı
Selenavci63 Annekuzusu123 ben de öyleyim her şeyi sorguluyorum her şeyin altından farklı sebepler buluyorum kendimi üzüyorum insanlardan uzaklaşmak istiyorum garip bir psikolojiye girdim
kurtaricimelekk Annekuzusu123 14 haftalığım ama hep aynı duygular herkesten nefret İlk hamilelipmde hiç böyle olmamıştım bundan şaşırılacak durum tahammül sıfır sinir hat safhada
Yenibirannee Annekuzusu123 bende herkesten nefret ediyorum kafamı dağıtmaya ihtiyacım var ama malesef öyle bir imkanım yok 😒😒 25+1 haftalığım
Annekuzusu123 Bebissever yanlız değilim demekki bilmiyorum bu his neden oluyor ama kimseyi yanımda istemiyorum çevremde
Annekuzusu123 Selenavci63 bide ben hastanede yatıyorum zaten bu zamanda Dahada çok bastırdı bu duygular çocuğum hariç kimseyi istemiyorum
Annekuzusu123 kurtaricimelekk herşeye aşırı sinirleniyorum eşime bile dahil insanlar gözüme şeytan gibi geliyor desem yeridir
Annekuzusu123 Ftm2025 ağlıyorum genelde zaten sinir krizleri çok oluyor sinirmi ağlayarak atıyorum çok zor bi süreç 30 a girdim daha da bastırdı bu duygular
Ftm2025 Annekuzusu123 bende de ara ara oluyor hormonlardan maalesef geçici bir süreç deyip sakinleşmeye çalışın
Annekuzusu123 Yenibirannee benimde öyle imkanım yok çünkü hastanede yatıyorum enfeksiyon nedeniyle kafam daha da doldu
Annekuzusu123 Ftm2025 hormonlarda kuzum son aylarda birden mi bu kadar yükselir bide sadece bende oluyor sanıyordum herkes bu dertten şikayetçi ani öfke krizleri oluyor resmen
Annekuzusu123 Nursemom90 siz böyle diyene kadar aceba sadece bendemi var diyordum kendimi daha da kötü hissediyordum demekki çoğu kişi bu durumdan muzdarip
Krystal Annekuzusu123 Nefret değil de kimseyi görmek istemiyorum bende. Hoş ben hamile olmadan bile kimseyi görmek istemezdim de neyse 🤭 geçici bir durumdur diye düşünüyorum malum bizi bebek yönetiyor, hormonlar hormonlar…☺️
Annekuzusu123 Krystal bende öyle ya herkesi bide çok kötü görüyorum inşallah geçici olur ama daha tam 60 günüm var doğuma 😂hormonlarda son ayda mı kabardı iyice
Nursemom90 Annekuzusu123 yalnız değilsin bu sıcaklarda kolay mı ağırlaşmak çocuk taşımak normal insan bunalıyor. Kimsenin ne yüzünğ görmek ne sesini duymak istemiyorum bu aralar hep kafamı dinleyesim var bazen birine cevap vermeye bile sinir oluyorum
Krystal Annekuzusu123 Evet evet son aylar daha tuhaf oldu 🤭 benim de 27 gün var görünüyor bakalım. Sağ salim doğuralım da milleti görmek isteriz belki.🤭
Annekuzusu123 Nursemom90 evet bişey sorunca birisi sinirleniyorum cevap veresim gelmiyor herkesin her lafı batıyor ama şimdi 30 hafta olduk iyice ağırlaştık havalar sıcak ağrılar git gide artıyor kolay değil yani
Meral_63 Annekuzusu123 bende öyleyim bacım 🙂beni kimse sevmiyor gibi düşünüyorum herkese ilaç olupta kendime derman bulamıyorum gibi nefret ediyorum herkesten
Annekuzusu123 Meral_63 ayy tam da duygularımı anlatmışsın sanki kimse beni anlamıyor sevmiyor yardım etmiyor gibime geliyor ve herşeye kurulup sinirleniyorum 😥herkesten soğumuşum ve mesela ben eşimi 2 yıl bekledim çokta seviyorum onun bile her lafı batıyor Onada sinirleniyorum uzaklaşıyorum
anneolmakneguzel_ Annekuzusu123 hormonlar canım, sakin kal. Yanlızlık insana mutluluk vermez. Biz eş dostla güzeliz. Maalesef bu bi dönem gececek
Annekuzusu123 anneolmakneguzel_ hormonlar son dönemde daha çok bastırıyor galiba ben bunu anladım ama sakin kalmak elimde değil en sonunda kendime patlayıp sinirden ağlıyorum